reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam dziewczyny

Ja dzisiaj zrobiłam sobie labe, nie chciało mi się iść do pracy:-D, mam coraz większego lenia:-).

Mam pytanko kiedy będziecie szykować łóżeczko dla dzidzi (zakładać pościel itp.)

Noooooo, ale naskrobałyscie.

Marzycielka nie masz tak źle :tak:, do maleństwa wszystko bedziesz miała od rodziców, rachuneczki tez zapłacą. My musimy to wszystko sami zapłacić, kupić potzebne rzeczy do dziecka, wózek, łózeczko i jeszcze remont robimy i to wszystko za jedną wypłate, która wcale nie jest wysoka :zawstydzona/y:, wiec ja to czasami mam doła :-(.

.

Wiesz ale my tez sami za wszystko placimy tylko ten jeden miesiac Nam pomagaja.
Ale rozumiem ,co chcesz powiedziec;-):tak:

Marzycielka ciesz się że nie jesteś słonicą:):-D

Wez nawet mi nie mowwwwww:-p:-D

Liwcia ( takie Oliwkowe przezwsiko) kopie tak , ze leje ze smiechu.
Lezy ciagle po lewej stronie a po prawej nogami wywija i w pepek mi kolana wpycha:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
renia ja bede szykowac wszystko pod koniec listopada, a ciuszki i pościel zacznę prac dopiero po remoncie bo teraz to nie ma sensu.
yoka ja tez jeszcze nie odebrałam łózeczka, zresztą nie miałabym gdzie go teraz włozyc, ledwo ja się mieszcze :-D, taki mam bałagan.

Yoka ja wiem że jest jeszcze czas ale czasem mam taką ochotę coś zrobić, chodze i tylko przekładam, układam itp., już nie wiem co robić, mogłam chyba iść dzisiaj do pracy bo mam za dużo czasu:no:.

renia....to normalne....nie możesz się doczekać....:-)

Agacia dla mnie koniec listopada do za późno...termin mam na 2 grudzień....więc myślę że zacznę wszystko szykować na początku listopada...:-)

oja ja to też chciałabym sie czasami ponudzić:tak: jednak trzeba jeszcze troszke popracować więc na nude nie ma czasu:tak:, tylko teraz wieczorami troszke mi sie przykrzy bo nie ma ze mna mojej drugiej połowki...:-(

co do łózeczka to ja nawet nie mam jeszcze kupionego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry