Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak, ale jest 29-ty tydzień :-) Tak mi wczoraj wyliczył lekarz :-) Oj mówię, że ten Twój suwaczek zepsutySemiko on się zmieni w piątek, bo w piątek kończy się 29 tydzień a zaczyna 30![]()

A to moje wyszywanki z dwóch dni leżenia w łóżku :-)
Córcia będzie miała Pamiątkę
moj B stwierdził, że jest skiśnieta
i wylałam resztę a teraz sie martwię... minęlo juz troche czsu i nic mi nie jest, więc moze mojemu słoneczku nie zaszkodziłam, ale ze mnie mamuska
:-

, zbliża się ostatni w związku z tym naliczanie list płac i zusów...
, szczerze powiem że do tej pory jedyne co przy samochodzie robiłam to tankowanie i wlewanie płynu do spryskiwacza
a tu trzeba działać... a ja oczywiście spanikowana, dzwonie do mojego M do Dani i pytam się co mam robić
, podał mi numer do warsztatu i odstawiłam auto, jutro facet ma do mnie dzwonić i zobaczymy co tam padło
:-)
nie przejmuj się na pewno maleństwu nie zaszkodziłaś. jak ty się dobrze czujesz to wszystko jest okDziewczyny dzisiaj zjadło mi się zupkę wczorajszą i była troszkę kwaśnawa (jak to pomidorówka), ale byłam tak głodna po powrocie z miasta, że zbytnio nie zwróciłam na to uwagimoj B stwierdził, że jest skiśnieta
i wylałam resztę a teraz sie martwię... minęlo juz troche czsu i nic mi nie jest, więc moze mojemu słoneczku nie zaszkodziłam, ale ze mnie mamuska
:-
-(wstyd
![]()