Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupilam cyprianowi kubeczek z kubusiem pchatkiem i paputki z piratami
w aptece zostawilam troche kasy, miedzy innymi kupilam pulmex (moze noc bedzie lepsza) no i odwiedzilam cukiernie, kupilam 2 kostki pyyysznego ciacha i zazyczyli sobie troche za to
Nie mylic bron boze z Xaverym czy jesze gorsza Xavierem 

Żyrafka Ach i mialam jescze pisac ze Julka mi sie nie za bardzo podoba (jako imie ok ale tych Julek od cholerki. Za to Kinga-super , Emilka-super ,Matylda- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie 3 mi sie podobaja bardzo!!
Agacia ja bym na twoim miejscu walczyla o inne niz setny w poblizu Mateusz
mimo że ich mnóstwo...podobno-ja znam może dwie
ja tez mam imię, które było bardzo popularne w swoim czasie i Magd było na pęczki 

Ja też bym chciała,żebyśmy razem wybrali imię dla córci,ale ja JULKI bardzo nie chcę,więc mam się zmuszac???Mąż najmniej negatywnie zareagował na Emilkę-może ,może
.A dzidzia przez pierwszych 5 m-cy była chłopcem o imieniu Jasio-to już wybraliśmy daaaaawno:-).A tu mi lekarz pewnego dnia mówi,że dziewuszka jednak-no i problemu narobił hihi:-).
My wolimy zadsze imiona, moze dlatego ze nazwisko mamy Nowak i np. w naszym przypadku Jan to tylko jako przyklad na skrzynke pocztowa 
...czyli na poczatku mam prać w tych jeplach itp. czy od razu mogę zacząc od Viziru sensitive??