reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny normalnie ogarnelo mnie przerazenie. Weszlam sobie na listopadówki a tam juz jedna rozdwojona :szok: Co prawda z blizniakami ale jednak. Kurcze to znak ze kolejne jestemy my :-D

Mam pytanko. Zmierzcie sie w obwodzie brzucholka na wysokosci pepka. Piszcie wynik na zdrowiu i urodzie zeby nie zasmiecac glownego. Ja ide juz pisac swoj imponujący wynik :-D

reklama
Ja sobie, Cyprysiowa, też właśnie uświadomiłam, że zostało mi do terminu 10 tygodni, więc praktycznie za 6 można już urodzić... Szok, kiedy to minęło.

A to moje wyszywanki z dwóch dni leżenia w łóżku :-)
Córcia będzie miała Pamiątkę :-)
Obraz 002.jpg

Lecę się mierzyć w obwodzie :)

Fasolkamaria śliczności :-) Jestem pełna podziwu, bo mnie by prędzej szlag trafił przy moim braku cierpliwości :-D

A mnie dziś coś napadło na słodkości domowej roboty :-) Ponieważ ostatnio za szybko się męczę to odpadają wszelkie praco- i czasochłonne słodycze :-) I tak sobie przypomniałam, że mam gdzieś przepis na domową chałwę, czy jak kto woli czekoladę, no i zaraz się biorę do pracy :-D Mam tylko nadzieję, że synowi uda się kupić wszystkie składniki w naszym osiedlowym sklepiku :dry:

No czekam na te składniki, bo jakoś droga ze sklepu strasznie się dłuży :dry: A tak to kilka minut i gotowe :-) Już sobie wyobrażam, że pochłaniam taką na ciepło:-D Picha - jak mówi mój Hubert :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry