• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey dziewczyny :-)

Witam nowe mamusie.

Artlets- Kochana nie martw się trzeba wierzyć, że bedzie ok.
Ja na początku paliłam :baffled: i jak się dowiedziałam o ciąży to od razu przestałąm ale tez mam kaca moralnego chociaż jak na razie dzięki Bogu jest ok:tak:

A zachcianki mam non - stop haha .
Dzisiaj stałam z wafelakmi w kasie sklepu a wyszłam z Pepisami Bekonowymi :-D

reklama
Nie przepraszaj:-) Przespacerowałam się na stację benzynową i zakupiłam dwie śliczne paczuszki bekonowych pepisków i właśnie pierwsze wchłaniam :-D

Hmmm...Wiecie co...Ja właśnie przed chwilą wciągnęłam całą paczkę pepisów bekonowych;-) Mniam :) Polecam,polecam;-) Ale u nie to żadna specjalna zachcianka,bo wcześniej też co jakiś czas miałam na nie ochotę.W każdym razie smacznego życzę :)

Ja ogolnie nie mialam do tej pory zadnych specjalnych zachcianek ale teraz zaczyna mi po glowie chodzic sekacz :-) i to juz od kilku dni. Niestety oblecialam pobliskie sklepy i odprawili mnie z kwitkiem ;-) Tak wiec mysle ze skoro juz tak tego szukam to kwalifikuje mi sie to na pierwsza oficjalna zachcianke :)

Cześć wszystkim:-) Serdecznie witam nowe forumowiczki. Ja też cały czas chodze głodna i dodatkowo dokuczają mi jeszcze te mdłości. Zjem coś to mnie mdli a jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Zachcianek jako takich nie mam i od niczego mnie na razie "nie odrzuca".
Dziewczyny nie mogę wytrzymać i musze Wam się pochwalić. Dostałam w poniedziałek pierwsze życzenia na dzień mamy. Oczywiście złożył je dał prezencik tata w imieniu dzidzi, ale uczucie super. Będę mamą:-)

Cześć wszystkim:-) Serdecznie witam nowe forumowiczki. Ja też cały czas chodze głodna i dodatkowo dokuczają mi jeszcze te mdłości. Zjem coś to mnie mdli a jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Zachcianek jako takich nie mam i od niczego mnie na razie "nie odrzuca".
Dziewczyny nie mogę wytrzymać i musze Wam się pochwalić. Dostałam w poniedziałek pierwsze życzenia na dzień mamy. Oczywiście złożył je dał prezencik tata w imieniu dzidzi, ale uczucie super. Będę mamą:-)

Cześć Słóńce.

Jaki miły prezencik dostałaś!!!!!:-) Więcej takich chwil dla Nas ;-)

reklama
Oceancity28 - pamiętam Cię z lipcówek!! Bardzo się cieszę, że znów tu jesteś i mocno trzymam kciuki!! gratuluję ogromnie!:-)
Pabla27 dziekuje bardzo!! bardzo mi milo!! mam nadzieje, ze teraz bedzie wszystko dobrze!! dbaj o siebie!;-)ja tez dziewczyny, nie zauwazylam, zebym miala jakies zachcianki. Jem, to na co mam ochote. Co prawda, wczoraj sie zdziwilam, bo zamowilam sobie pizze, za ktora nigdy nie przepadalam:baffled:nawet moj malzonek zrobil wielkie oczy:szok::-)chyba wzielam sobie do serca, to co powiedzial lekarz, ze musze przytyc:-)jade sobie dzisiaj do miasta kupic biustonosze, bo niestety "wyroslam" ze starych:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry