reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie
ja tu Nowa ;) z terminem na połowę grudnia
jestem drugi raz w ciąży, mam 6-letnią córkę, codziennie dziwię się jak bardzo inna jest ta ciąża, może to oznacza inną płeć? Bardzo bym chciała ale jeszcze nic nie wiem. Starsznie nadal i ciagle dokuczają mi mdłości popołudniowo-wieczorne i to chyba jest największa uciążliwość
pozdrawiam Was:)

Aaaaa
Zapominajka ja tez jestem z Poznania:tak:dokladnie z os. Czecha, pozdrawiam
Milego dnia wszystkim:-)
Jak miło:-D ja jestem z Piątkowa.

Co do zachcianek to dzisiaj w drodze do pracy dopadł mnie głód na pomidorka ;-).
I oczywiście już całego zjadłam...

Spotkałyście się z opinia, że niektóre smaki oznaczają konkretna płeć? Bo mnie wczoraj koleżanka sprzedała taka teorię :-p

hej !!!!

witam wszystkie nowe mamy !!!!!

ja wczoraj byłam na usg i mój dzidziuś jest jeszcze za mały na te wszystkie pomiary ! zabrakło mu 2 mm ! bo chyba lekrz mój sie pospieszył bo wysłał mnie w nieałym 12tc a w pierwszej ciązy była po 12tc ! i mam sie zgłosić za 2 tyg ! ale widział takie małego ludka w kasku :-D i rączki nózki ! byłam z moją córcią i była zachwycona i teraz sie chwali że widziala dzidziusia na telewizorku !! troche była zawiedziona bo myślała że pan dr da nam juz tego dzidziusia ! strasznie jej sie dłuzy ta ciąza a gdzie tam koniec !!

oj ja tez mam rózne zachcianki !!! i co chwile tez głodna !!

hej !!!!

witam wszystkie nowe mamy !!!!!

ja wczoraj byłam na usg i mój dzidziuś jest jeszcze za mały na te wszystkie pomiary ! zabrakło mu 2 mm ! bo chyba lekrz mój sie pospieszył bo wysłał mnie w nieałym 12tc a w pierwszej ciązy była po 12tc ! i mam sie zgłosić za 2 tyg ! ale widział takie małego ludka w kasku :-D i rączki nózki ! byłam z moją córcią i była zachwycona i teraz sie chwali że widziala dzidziusia na telewizorku !! troche była zawiedziona bo myślała że pan dr da nam juz tego dzidziusia ! strasznie jej sie dłuzy ta ciąza a gdzie tam koniec !!

oj ja tez mam rózne zachcianki !!! i co chwile tez głodna !!

Mi się dłuży ta ciąża i końca się nie mogę doczekać a co tu mówic o twojej córci hihi:-D

mówią, że okreslone jedzenie zdradza płeć, podobno ochota na słodkie oznacza chłopca, ja w poprzedniej ciąży wcinałam śledzie z octu i urodziłam dziewczynkę, teraz na sam widok kwaśnego śledzia robi mi się niedobrze;-) teraz wcinam słodycze czego normalnie nie robię bo nie przepadam. Moze to jakiś znak?
pozdr.

a ja dzisiaj musiałąm przeniesc mojego kochanego piesia do ogrodu do budy bo jest o nas bardzo zazdrosny i momentami agrecha mu sie włącza i niewyobrazam sobie jego i dzidzi razem w domu:-( ale jak tak słysze jak on tam płacze to mi go tak zal ale wiem ze musi sie przyzwyczaic:-(

witam was dziewczynki!!! byłam wczoraj u gina, robił mi usg, prawie się popłakałam, moje maleństwo ma 4 cm i jak narazie jest wszystko w pożądku oby tak dalej.a co do jedzenia i zachcianek to nie zawsze się to sprawdza, ja w pierwszej ciązy jadłam cały czas ogórki kiszone i pasztet i mam synka ,podobno jak się ma ochote na cytrusy to na dziewczynke to wróży zobaczymy teraz ja jem wszystko i w dużych ilościach zobaczymy co z tego wyjdzie ha ha ha. pozdrawiam wszystkie mamuśki pa pa

reklama
a ja dzisiaj musiałąm przeniesc mojego kochanego piesia do ogrodu do budy bo jest o nas bardzo zazdrosny i momentami agrecha mu sie włącza i niewyobrazam sobie jego i dzidzi razem w domu:-( ale jak tak słysze jak on tam płacze to mi go tak zal ale wiem ze musi sie przyzwyczaic:-(

Mam nadzieję, że uda wam się jakoś przekonać psa do dzieciątka.
Podobno dobrze jest przynieść ze szpitala jakieś śpioszki lub pieluszkę noszone przez dzieciątko i pozwolić psu ze spokojem poznać zapach... Czy to prawda nie wiem.
Sama też się zastanawiam jak to będzie z moimi futrzakami (mam psa i kota). Na razie agresji żadne z nich nie okazuje. Psica chyba nie wie jeszcze, że będę mamą; kot lubi się przytulać do mojego brzucha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry