oceancity28
Zaangażowana w BB
Aaaaa
Zapominajka ja tez jestem z Poznania
dokladnie z os. Czecha, pozdrawiam
Milego dnia wszystkim:-)
Zapominajka ja tez jestem z Poznania
dokladnie z os. Czecha, pozdrawiam Milego dnia wszystkim:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie z os. Czecha, pozdrawiam Jak miłoAaaaa
Zapominajka ja tez jestem z Poznaniadokladnie z os. Czecha, pozdrawiam
Milego dnia wszystkim:-)
ja jestem z Piątkowa.
i rączki nózki ! byłam z moją córcią i była zachwycona i teraz sie chwali że widziala dzidziusia na telewizorku !! troche była zawiedziona bo myślała że pan dr da nam juz tego dzidziusia ! strasznie jej sie dłuzy ta ciąza a gdzie tam koniec !! hej !!!!
witam wszystkie nowe mamy !!!!!
ja wczoraj byłam na usg i mój dzidziuś jest jeszcze za mały na te wszystkie pomiary ! zabrakło mu 2 mm ! bo chyba lekrz mój sie pospieszył bo wysłał mnie w nieałym 12tc a w pierwszej ciązy była po 12tc ! i mam sie zgłosić za 2 tyg ! ale widział takie małego ludka w kaskui rączki nózki ! byłam z moją córcią i była zachwycona i teraz sie chwali że widziala dzidziusia na telewizorku !! troche była zawiedziona bo myślała że pan dr da nam juz tego dzidziusia ! strasznie jej sie dłuzy ta ciąza a gdzie tam koniec !!
oj ja tez mam rózne zachcianki !!! i co chwile tez głodna !!

a ja dzisiaj musiałąm przeniesc mojego kochanego piesia do ogrodu do budy bo jest o nas bardzo zazdrosny i momentami agrecha mu sie włącza i niewyobrazam sobie jego i dzidzi razem w domu:-( ale jak tak słysze jak on tam płacze to mi go tak zal ale wiem ze musi sie przyzwyczaic:-(