Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
-choć przedwczoraj jak też nie zadzwonił to dostał reprymendę,że ma dzwonić i co tylko ślnę zmarnowałam
Ale jak za godzinę wróci i jeszcze mi powie,że nie pojedziemy jutro na te zakupy to......

bo jakoś mam takie przeczucie, ale zobaczymy;-)aleksandra 40
Wiecie co dziewczyny od dwóch dni nie mam skurczy czuje sie super az mnie to martwi bo dawno tak sie nie czulam tak mialam z Cypriankiem tryskalam energia i urodzilam mam nadzieje ze to nie to.
quote]
mam to samo! super się czuję od dobrego tygonia jak się okazuje tylko ja bo moja szyjka się skróciła -lekarz kazał mi brać NOspoę 3 x dziennienie powiem jestem w szoku
pewnie,że jak jedzie gdzieś sam(choć żadko to robi)to się o niego martwię,ale ja się martwię nawet jak jedzie samocodem
i przez to chyba nie mam najlepszego humoru :-(Mi tez jest ciezko, ale jeszcze nie placze wiec moze nie az tak bardzoJakos daje rade z pomoca malzonka:-)
Choc tez mnie czasem wkurza jak jest w domu i zajmuje sie wszystkim a nie mna. Ostatnio jak byl w pracy upralam kilka ciuszkow dzidzi to nawet nie spytal gdzie je umiescilam, bo przeciez jeszcze nie kupilismy mebliA jak zasiadzie przed tv i ciagle oglada tvn turbo to mam ochote go zagryzc. Dalam mu ostatnio do poczytania jakis artykul dla przyszlych ojcow to nawet nie wiem czy przeczytal bo nawet nie skomentowal
Moze jestem troche niesprawiedliwa bo troszczy sie o mnie codzinnie po kilka razy dzwoni z pracy co u mnie, ale ciezarowki musza troche ponarzekac co?;-)
Anoli, skąd ja to znamOd kiedy założyliśmy cyfrowy polsat mam w domu tylko jeden program przez cały wieczór - TVN Turbo! Już ostatnio przyuważyłam, że mój mąż to nawet powtórki programów które już widział ogląda
Masakra
![]()

Ja mojemu mężusiowi odpuściłam.
Postanowiłam go nie zadręczać pytaniami - a przewijak to w jakim kolorze, a pieluszki flanelowe to wolisz w kaczuszki czy misie itp. Mężowy miał się zająć kupnem fotelika samochodowego. Czekałam 7 miesięcy aż zacznie się tym interesować i się doczekałam.
dlatego ja mam tylko trzy ubranka dla dziewczynki, wiem że lekarz powiedział ze to córcia ale póki nie urodzę to nie uwierze w 100 %
Wczoraj nawet miałam w ręce już takie typowo dziewczyńskie śpioszki, ale jednak się nie przełałam i nie kupiłam. Wszystko co mam na razie jest po Jaśku i w stylu unisex.
,nie wiem czemu wszystko mnie drazni, jescze raz pokłóciłam się z męzem mimo, ze kupiłam sobie kremówkę..., a on zamiast mi powieziec że mnie kocha to wypomina mi cały czas że ciagle jestem zła, ,że się non stop złoszczę, że mam ciągle problemy itp
, tylko cholera wcale tak nie jste
dzis sie poprostu zdenerwowałam bo myślałam ze spędzimy razem dzień a tu niestety znowu sama
, ryczeć mi się chce, kurna mać , jutro mężulek znowu na dzień do pracy więc go zobaczę o 20:00 a i tak od razu pójdzie spać...szlag by to trafił...to pierwszy raz jak mnie tak dopadło od początku ciązy taki humor...