Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry wieczór dziewczyny...
Ech ja mam dziś kiepski dzień...Nie dość,ze ciągle źle się czuję i nie mam na nic siły to dzisiaj mój mąż odebrał moje wyniki i są bardzo kiepskie...Glukoza po obciążeniu wyszła mi ponad 160...Do tego w moczu dużo różnych niepotrzebnych rzeczy...No i za tydzień w poniedziałek muszę powtórzyć badania przed samą wizytą u ginekolog...Mam jeszcze cichą nadzieję,że wyjdą dobre,ale zobaczymy jak to będzie...
Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nareszcie jestem.........
niestety nie dam rady przeczytać tego co przez ten tydzień naskrobałyście a jest tego "troszkę" hahaha ściskam was wszystkie gorąco!!!
Witam wszystkie nowe ciężaróweczki:-)
troszeczkę posprzątaliśmy a teraz odpoczywamy!!!!!
, niedobra dziewuszka!!!

ale i tak kopnij!!!;-)
Witajcie dziewczyny.
Nie było mnie tutaj tydzien i nie dam rady wszystkiego nadrobic :-(.
Byłam w szpitalu. Zaczęło się od tego ze poszłam do mojej ginki bo coś mnie zaczeło niepokoić z moim brzuszkiem, napinał sie i robił się bardzo ciezki. Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.
Twardy bchuch mam prawie cały czas ale na poczatku w szpitalu lekarzy to niepokoiło a potem im powiedziałam ze ja mam tak od poczatku ciazy to ich uspokiło i stwierdzili ze nie mam tłuszczyku i dlatego jest taki brzuszek. a skurcze po tablektach całe szczeście ustały.

no to ładnie!!
Dziewczyny widzę że większość z nas nie ma najlepszych humorków...
pytia mam nadzieje, że jak Cie mąż zastał w tym stanie to przytulił Cie mocniutko...
głowa do góry a jak masz ochotę popłakać to się tym nie przejmuj... to normalna rzecz w tym stanie... ja też tak mam i wydaje mi się że nikt mnie nie rozumi
Wrocilam zrobili mi monitorink i sa skurcze w ciagu 30mn 3 skurcze sprawdzil szyjke macicy nadal zamknieta dziecko wysoko kazal lezec i odpoczywac i powiedzial zeby pani chociasz wytrzymala do 36 tygodnia to bedzie dobrze.
Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)nareszcie jestem.........
niestety nie dam rady przeczytać tego co przez ten tydzień naskrobałyście a jest tego "troszkę" hahaha ściskam was wszystkie gorąco!!!Witam wszystkie nowe ciężaróweczki:-)
.Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.

ale wazne ze pomaga:-)
, dziś po południu gadaliśmy 2 godziny i wyjaśniliśmy sobie co nam przeszkadza, powiedziałam mu co mnie gryzie i o dziwo przyznał mi rację i powiedział, że faktycznie ostatnio zaniedbywał mnie jako kobitkę
, ciesze się że to zrozumiał, ja tez zrozumiałam że poeiwdziałm troszkę za dużo i że czasami gadam głupoty bez sensu ale to w większości przypadków dzięki hormonom więc się trochę uspraiwedliwam;-). A w sumie wszytskie te oststnie spięcia to peawdopodonie przez to że nie mieszkamy sami i mamy zero prywatności, jak ise zaczyanmy o coś sierac albo wymienaimy zdania to teściowa odrazu przychodzi i stara się wsytskiego dowiedzieć a to jest cholenie męczace więc tak naprawdę nawet pokłócić się nie mamy jak...ach to mieszkanie z rodzicami
Bardzo sie z tego cieszymy, ze już jesteście. Na pewno ta przeprowadzka dała Wam trochę w kość, ale teraz już oszczędzaj się.Hejka dziołchy!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
nareszcie jestem.........
:-)
Agacia, biedulko dbaj o Was, bierz leki i odpoczywaj jak najwięcej,a wszystko pozostałe się ułoży. Teraz zakupy to chwila moment, wszystko jest w sklepach,no i jest jeszcze internet.:-)Witajcie dziewczyny.
Nie było mnie tutaj tydzien i nie dam rady wszystkiego nadrobic :-(.
Byłam w szpitalu. Zaczęło się od tego ze poszłam do mojej ginki bo coś mnie zaczeło niepokoić z moim brzuszkiem, napinał sie i robił się bardzo ciezki. Okazało się ze zrobiło sie rozwarcie zewnetrzne na 1,5 cm. natychmiast do szpitala, tam leki i lezenie. teraz jestem w domu i mam brac fenoterol 12 razy na dobe czyli co dwie godziny również w nocy :-(, staveran 2 razy , luteine dopochwową na noc 2 razy i jeszcze relanium ale tego nawet nie wykupiłam. No i się oszczedzac, wiecej lezec niz chodzic. A tutaj nawet remont nie skonczony i łózeczko nie kupione :-(.
Twardy bchuch mam prawie cały czas ale na poczatku w szpitalu lekarzy to niepokoiło a potem im powiedziałam ze ja mam tak od poczatku ciazy to ich uspokiło i stwierdzili ze nie mam tłuszczyku i dlatego jest taki brzuszek. a skurcze po tablektach całe szczeście ustały.
Pytia, nie załamuj mnie. Mam nadzieję, ze chodziła do jakiegos konowała i ze u mnie taka pomyłka się nie zdarzy, prasowałam dzisiaj ubranka i wychodzi na to, ze większość jest różowych, a wydawało mi się że kupuję bardziej unisex, ale wyszło na to, ze różowe górą.Leki na pewno pomogą, tylko się oszczędzaj! Moja koleżanka łaziła 3 miesiące z takim rozwarciem i jakoś dokulała się prawie do terminu. Właśnie dziś rano urodziła. I wiecie co? To jej czwarte dziecko, ma już trzech synów, tym razem mówiono jej trzy razy na usg, że będzie dziewczynka. I urodził się czwarty syn...![]()
Anoli, ja też robiłam dzisiaj rybkę po grecku i pranie dla Dzidzi i prasowanie dopiero co skończyłam.Caly dzien robilam podchdy do kompa i tak mi jakios zeszlo. Ale kolejne pranko dzidzi zrobione, ryba po grecku skonczona, posprzatane, maz spakowany ostatnie zakupy do polski zrobione wiec jutro leniuhuje na calego:-)