reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie!przesylam wam linka do "wrozby",z ktorej to niby wynika jaka bedzie plec dziecka :)sprawdzalam na paru znajomych i sie potwierdza.Mnie wychodzi synek,z czego sie bardzo ciesze, bo to moja pierwsza ciaza i czy dziwczynka czy chlopiec to jedno,byle bylo zdrowe:)zycze wam przyjemnej zabawy,a te dziewczyny ktore juz maja dzieci niech pisza czy sie sprawdzilo,pozdrawiam was serdecznie i wasze pociechy!!!

oto link: Komu Ch�opca, Komu Dziwczynk� ?
Mi zgodziło się co do synka,:tak: a teraz wychodzi mi córcia-byłoby super, ale wolę się ni nastawiać.

reklama
Hej ,
zrobiłam sobie obie wróżby i z pierwszej wychodzi mi dziewuszka (choć nie mierzyłam długości nosa:rofl2:) a z drugiej chłopczyk.
Sama jestem ciekawa co mam w brzuszku u mnie w rodzinie już się zaczynają o to zakładać :baffled:...

Co do tych przesądów to ja o żadnych nie słyszałam, ale chętnie poczytam tę pracę( bede wdzięczna za linka ;-))

Cześć Słoneczka!

Mi w obu testach wyszła dziewczynka:-) Więc zobaczymy mój facet się ucieszy.. Będzie Nicole - córcia tatusia.;-)
Moja babcia również stwierdziła, że będzie dziewczynka no to się okaże za pół roku. ;-)

Nie mogę się doczekać kolejnego USG wtedy sprawdzimy płeć no i chyba zrobimy sobie 3D .

No i wyszedł chłopczyk.Tatuś się ucieszy;-) Właściwie to chcemy tylko żeby było zdrowe...Ale chcemy mieć dwójkę dzieci więc lepiej by było gdyby chłopczyk był starszy :) A najbardziej chciałabym żeby już był grudzień i żeby nasza Kruszynka była już z nami:tak:

No i wyszedł chłopczyk.Tatuś się ucieszy;-) Właściwie to chcemy tylko żeby było zdrowe...Ale chcemy mieć dwójkę dzieci więc lepiej by było gdyby chłopczyk był starszy :) A najbardziej chciałabym żeby już był grudzień i żeby nasza Kruszynka była już z nami:tak:

Ja tez nie moge się doczekać!!!:tak:
Także chcemy miec 2 dzieciaczków.

hej dziewczynki! robiłam te testy i z jednego wyszedł mi synek a w tym drugim dziewczynka :-D ha ha ha :tak:ja mam już synka więc wolałabym córcie no zobaczymy byle drowe było. a co do wróżb to znam taką jedną z obrączki , zawiesza się na nitce obrączke nad prawą ręką ,wykonuje się trzy ruchy w gore i w dół tak żeby nie dotkła ręki ,potem trzymając nitkę bez ruchu obrączka powinna zacząć się rszać ,jak robi kółka to na dziewczynkę a jak kreski to na chłopca mi się przy pierwszym sprawdziło, bawcie się dobrze.

hej dziewczynki! robiłam te testy i z jednego wyszedł mi synek a w tym drugim dziewczynka :-D ha ha ha :tak:ja mam już synka więc wolałabym córcie no zobaczymy byle drowe było. a co do wróżb to znam taką jedną z obrączki , zawiesza się na nitce obrączke nad prawą ręką ,wykonuje się trzy ruchy w gore i w dół tak żeby nie dotkła ręki ,potem trzymając nitkę bez ruchu obrączka powinna zacząć się rszać ,jak robi kółka to na dziewczynkę a jak kreski to na chłopca mi się przy pierwszym sprawdziło, bawcie się dobrze.

Wow coraz to nowsze , ciekawsze sposoby hihi:-)

reklama

Słyszałam o tym. Nawet z mama i siostra zrobiłyśmy test:-D wyszło, że to dziewczynka/chłopiec w zależności od tego kto trzymał nitkę.

Nie mam żadnych preferencji co do płci, bo ciąża trochę mnie zaskoczyła. Choć nie ukrywam, że bardzo jestem ciekawa i chciałabym wiedzieć już teraz;-)

Ktoś wie co z Cyprysiową się dzieje?

Ania 2608 dzięki za linka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry