reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mi wychodzi z jednego syn a z drugiego dziewczynka. :-)
Ale mam przeczucie, że będzie dziewczynka, oczywiście może to być autosugestia bo wolałabym dziewczynkę :tak:

reklama
Witam Was Dziewczyny!Musze sie przyznac,że mimo,iż nie jestem już "z Wami" to często Was podczytuję jakość ciężo mi obyć się bez wieści co tam u Was słychac i jak sie macie...Pozdrawiam ciepło i zyczę wszystkiego naj....naj...naj!!!!!!

Witam Was Dziewczyny!Musze sie przyznac,że mimo,iż nie jestem już "z Wami" to często Was podczytuję jakość ciężo mi obyć się bez wieści co tam u Was słychac i jak sie macie...Pozdrawiam ciepło i zyczę wszystkiego naj....naj...naj!!!!!!

Agusiu jak najczęściej Nas odwiedzaj , czytaj i pisz:-)

A ja ciągle mam zupową obsesję. Rano zaczęłam od gorącej zupki i teraz też :) Za to poranną zupkę zajadłam lodami... ;)
Mi z testu wychodzi synek i tak też czuję. I jakoś od samego początku byłam nastawiona na drugiego facecika. Mam nadzieję, że będą mnie na rękach nosić, hahahaa

Hej dziewczyny:)
Powiedzcie mi czy Wam też jest w nocy ciężko przewracać się na bok???Bo ja już czasami sama pukam się w głowę i mówię sobie że zachowuję się jakbym była w 9 m-cu...ale poważnie jest mi dużo ciężej niż wcześniej:)
Buziaki;-)

reklama
A propos przesądów to ja z kolei słyszałam, że jeśli kobieta w ciąży przy mdłościach zajada się kwaśnym to będzie chłopak, a jeśli ustępują one po słodyczach to będzie dziewczynka, ale nie wierzę w takie gadanie... Zobaczymy na USG...
Narazie jak pan doktor stwierdził jest "Mróweczka":-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry