pytia
Fanka BB :)
Agga - witam wśród nas
Mnie ostatnio ginka mówiła, że jeszcze jakieś 2-3 tygodnie jest najbardziej niekomfortowy czas dla nas, bo brzuch jest wysoko, uciska przeponę, macica się rozciąga, podobnie kości łonowe, kręgosłup jest już mocno obciążony. Może się to wiązać więc z różnymi dolegliwościami bólowymi. Ale oczywiście lepiej sie skonsultować z lekarzem, na wszelki wypadek.
aniamanu - dobrze, że czujesz sie już lepiej
pwa - jesteś dzielna kobitka, dasz radę z wszystkim! A zakupami się nie martw, jak nie będziesz miała siły na bieganie po sklepach, to przecież większość rzeczy powodzeniem możesz kupić przez internet!
A ja przyłączam się do wszystkich, którzy mają kłopoty ze snem. Tez trudno mi znaleźć dobrą pozycję, potem nie mogę zasnąć, biegam do kibelka, a rano, jakbym sobie pospała smacznie, to przybiega Jaś...
aniamanu - dobrze, że czujesz sie już lepiej

pwa - jesteś dzielna kobitka, dasz radę z wszystkim! A zakupami się nie martw, jak nie będziesz miała siły na bieganie po sklepach, to przecież większość rzeczy powodzeniem możesz kupić przez internet!
A ja przyłączam się do wszystkich, którzy mają kłopoty ze snem. Tez trudno mi znaleźć dobrą pozycję, potem nie mogę zasnąć, biegam do kibelka, a rano, jakbym sobie pospała smacznie, to przybiega Jaś...