reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!!
poranek bez bb porankiem straconym :-D

Miśka tak się ostatnio rozgadała, że powiem wam szczerze, czasami się poprostu wyłączam, jakbym miała jej słuchać cały czas to bym zwariowała poprostu... Dzisiaj bawiła się z Robertem i mówi "Tato, nie rób tak, jesteś niegrzeczny, Misia jest zła, idź na schody!!" (ona za karę ma siadać na schodek i jak się uspokoi to ma nas przeprosić) No i R. zbaraniał, no i mówi, dobrze i poszedł, usiadł na schody i woła ją "Misiu, mogę cię już przeprosić, tata już będzie grzeczny..." a ona "Nie, siedź tam tato, pomyśl sobie!!" i dopiero musiałam ją przekonać, że tatuś nie chciał jej robić przykrości i żeby poszłą go przytulić, bo już zrozumiał co źle zrobił i chce się dalej bawić, to poszła do niego i mówi "Tato, bądź już grzeczny, ty jesteś przecież kochany!" - byłam poszczana!!

czadowa ta Twoja Miśka !!!! :-D spryciula !!!

a mi za szybko leci ten czas :cool2: jutro dzwonie umówić sie na usg wiec zobacze mojego dzidziulca !!! :-D nie moge sie doczekać !!!!

ja chyba dopiero jak przestawie sypilnie to zaskocze zakupami !!! bo narazie to śmiało stwierdzam że jestem na szarym końcu w porównaniu z Wami !!! :dry:
nie powiem żeby mnie to nie zaczynało stresowac !! męzowy tez mało pomocny jak ostatnio upatrzyłam kocyk super to mi mówi "a przeciez mamy te od Liwii, to nie wystarczy " :baffled: albo tekstem wyjedzie w stylu " spokojnie matka ! jak coś to ja podjade i wszystko kupie w jednym sklepie :szok: "

reklama
Justynka to ja Cię pociesze jeśli chodzi o zakupy :-) Mam 2 pajace, 1 body, czapeczkę puchatą z uszkami :-) na wyjście ze szpitala do tego rękawiczki i NIC więcej. Za dwa tygodnie zaczynam szaleństwo zakupowe. Jadę do mojej mamy na trzy dni i będę kupować, kupować i kupować. Jak wrócę do domu siadam na allegro i dla odmiany- kupuję, kupuję, kupuję :-D
Wszytsko mam wybrane już, linki na allegro pozapisywane aż nie mogę się doczekać :-D

Justynka to ja Cię pociesze jeśli chodzi o zakupy :-) Mam 2 pajace, 1 body, czapeczkę puchatą z uszkami :-) na wyjście ze szpitala do tego rękawiczki i NIC więcej. Za dwa tygodnie zaczynam szaleństwo zakupowe. Jadę do mojej mamy na trzy dni i będę kupować, kupować i kupować. Jak wrócę do domu siadam na allegro i dla odmiany- kupuję, kupuję, kupuję :-D
Wszytsko mam wybrane już, linki na allegro pozapisywane aż nie mogę się doczekać :-D

no to kochana faktycznie idziemy łeb w łeb :-D
to teraz będziemy sie wspierać na wzajem w zakupach !! o ile zaskocze w końcu :-)

Cześć dziewczyny

Misiówka masz super córeczkę. Mieliście pewnie ubaw po pachy:-D

Cyprysiowa niezły sen, a te ziemniaki z groszkiem:-D skąd w ogóle taki pomysł.
Mam nadzieję, że nie miewasz proroczych snów i żadna z nas nie będzie zmuszona stosować takiej diety:-).

Ja z zakupów mam prawie wszystko. Zostały do kupienia dzidziusiowe kosmetyki i trochę ubranek oraz pościel. Mam nadzieję załatwić to w tym miesiącu.

Witam wszystkie Mamki:-)

Pogoda rzeczywiście nie najlepsza, ale i tak otworzyłam okienko bo takie rześkie powietrze aaach....;-)

Co do wyprawki to ja sobie zapisałam co mam

Rozmiar 56 śpioszki-6, kaftaniki-3, body-4, koszulki-6, pajacyki-4.

Rozmiar 62 śpioszki-6, kaftaniki-4, body-4, koszulki-1, pajacyki-6.

no i łapki niemowlęce-2, skarpetki cienkie-1, czapeczka cienka-1 i pieluszki flanelowe-6.....

nom i tyle czyli brakuje baaaardzo sporo, ale w piątek szykujemy się do galerii z mężem to zapewne coś dokupie i dla siebie bo zbytnio nie mam co wkładać:baffled:

agawar napisz co tam spakowałaś bo ja też tak za tydzień zamierzam naszykować się..;-)

hey

Jedziemy do szpitala bo te skurcze sa bardzo niepokojące :-(
Trzymajcie się . Jak coś dam znac jak wrócę jesli mnie nie zostawią.

reklama
Witam mamuski kochane..... ja jesce o torbie nie myślałam nawet.... jejku moze to zle...ale jak patrze to co niektóre śa prawie 3-4 tyg przede mna to mysle,że mam jesce czasik.... A tak poza tym pokaząło sie u nas wkoncu słoneczko i od razu jakos weselej.....byłam zrobic dzisiaj zdjątka do dyplomu ....jaka masakra...zadne mi sie nie podobało...jakoś tak pucałowato wyszłam hahaha wogole w koszule ledwo się dopiełam,ale ubrałam na nią sweterek i nie było tragicznie....jutro jade pozałatiwac ostatnie sprawy z uczelnia i juz praktycznie koniec....oooo a w piątek na badania....zpobaczymy co i jak.... Maleńka sie tak kręci,ze az mi sie smiac chce....Miłego dnia zycze mamuśkom:}

Do góry