justyna
Fanka BB :)
hej !!!!
poranek bez bb porankiem straconym
czadowa ta Twoja Miśka !!!!
spryciula !!!
a mi za szybko leci ten czas
jutro dzwonie umówić sie na usg wiec zobacze mojego dzidziulca !!!
nie moge sie doczekać !!!!
ja chyba dopiero jak przestawie sypilnie to zaskocze zakupami !!! bo narazie to śmiało stwierdzam że jestem na szarym końcu w porównaniu z Wami !!!
nie powiem żeby mnie to nie zaczynało stresowac !! męzowy tez mało pomocny jak ostatnio upatrzyłam kocyk super to mi mówi "a przeciez mamy te od Liwii, to nie wystarczy "
albo tekstem wyjedzie w stylu " spokojnie matka ! jak coś to ja podjade i wszystko kupie w jednym sklepie
"
poranek bez bb porankiem straconym

Miśka tak się ostatnio rozgadała, że powiem wam szczerze, czasami się poprostu wyłączam, jakbym miała jej słuchać cały czas to bym zwariowała poprostu... Dzisiaj bawiła się z Robertem i mówi "Tato, nie rób tak, jesteś niegrzeczny, Misia jest zła, idź na schody!!" (ona za karę ma siadać na schodek i jak się uspokoi to ma nas przeprosić) No i R. zbaraniał, no i mówi, dobrze i poszedł, usiadł na schody i woła ją "Misiu, mogę cię już przeprosić, tata już będzie grzeczny..." a ona "Nie, siedź tam tato, pomyśl sobie!!" i dopiero musiałam ją przekonać, że tatuś nie chciał jej robić przykrości i żeby poszłą go przytulić, bo już zrozumiał co źle zrobił i chce się dalej bawić, to poszła do niego i mówi "Tato, bądź już grzeczny, ty jesteś przecież kochany!" - byłam poszczana!!
czadowa ta Twoja Miśka !!!!

a mi za szybko leci ten czas

ja chyba dopiero jak przestawie sypilnie to zaskocze zakupami !!! bo narazie to śmiało stwierdzam że jestem na szarym końcu w porównaniu z Wami !!!

nie powiem żeby mnie to nie zaczynało stresowac !! męzowy tez mało pomocny jak ostatnio upatrzyłam kocyk super to mi mówi "a przeciez mamy te od Liwii, to nie wystarczy "