reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agawar, mnie nic nie kłuje.
Cyprysiowa, cieszę sie że Cypriankowi sie polepszyło i trzymam kciuki zeby nie powróciło.
Marzycielko, dobrze, ze leki pomagają i skurcze przeszły.
Aniamanu, uważaj na siebie i Maleństwo.

A mi chyba dół tak szybko nie przejdzie, odechciało mi sie juz wszytskiego, najchętniej to bym już sobie poszła do domu, położyła się i przespała czas aż do powrotu męża.

reklama
ten okres jesienny jest najgorszy jeżeli chodzi o choroby :sorry2: wy chorujecie i wasze dzieciaczki też:-( mi na razie udało sie uniknąć przeziebień i mam nadzieje że tak pozostanie do grudnia :tak:

blizniaki wiem co czujesz, ja tez strasznie tesknie za moim mężem :-(

Blizniaki jakbyś nie mieszkała dokładnie na drugim końcu Polski to bym Cię na pocieszenie na murzynka zaprosiła:) Nie przejmuj się, szybko zleci, po co się denerwować czymś czego nie możesz zmienić?

Ten dzisiejszy dzien to mnie chyba wykończy. Przed chwilą był listonosz, przyniósł do męża list z urzędu skarbowego, wezwanie do osobistego stawiennictwa sie w urzędzie w charakterze sprawcy wykroczenia skarbowego, tj. złożenie po ustawowym terminie informacji podsumowującej VAT-UE za I kwartał tego roku. Oczywiście księgowa tego nie dopilnowała, a my teraz będziemy się użerac przez nią, nabrała sobie kupę firm, którym prowadzi księgowośc i do tego ma jeszcze ze 2 etaty i cuda potem wychodzą, ale to znajoma rodziców i jakoś głupio wziąc kogos innego.

Agatkas, Sawka dzięki, wogóle fajnie że jesteście i ze jest te forum, gdzie mozna się wyżalic.

Ten dzisiejszy dzien to mnie chyba wykończy. Przed chwilą był listonosz, przyniósł do męża list z urzędu skarbowego, wezwanie do osobistego stawiennictwa sie w urzędzie w charakterze sprawcy wykroczenia skarbowego, tj. złożenie po ustawowym terminie informacji podsumowującej VAT-UE za I kwartał tego roku. Oczywiście księgowa tego nie dopilnowała, a my teraz będziemy się użerac przez nią, nabrała sobie kupę firm, którym prowadzi księgowośc i do tego ma jeszcze ze 2 etaty i cuda potem wychodzą, ale to znajoma rodziców i jakoś głupio wziąc kogos innego.

Agatkas, Sawka dzięki, wogóle fajnie że jesteście i ze jest te forum, gdzie mozna się wyżalic.

Bliźniaki2000 a ma wasza księgowa podpisaną odpowiedzialność finansową?

blizniaki ja tez się ciesze że jesteś z nami:tak:
widze ze dzień dzis masz rzeczywiście cięzki:-( ale głowa do góry:tak: jutro powinno byc lepiej :tak:

Maz kazal mi zadzwonic juz do gina zadzwonilam i ide do niego na 15.20 te skurcze sa silniejsze niz zawsze mialam jakos mnie bierze na wymioty mam nadzieje ze to tylko zestresowanie przed urodzeniem wczesnym teraz jest tydzien w ktorym urodzilam Cyprianka dziewczyny panicznie sie boje az plakac mi sie chce a do tego wszystkiego cos mala slabo sie rusza no niewiem moze tylko sobie cos wmawiam zobaczymy.

Witajcie dziewczyny
Ale skrobiecie ostro juz od rana
A ja korzystam z ladnej pogody i jak uporam sie z naszym praniem to wezme sie za ciuszki corci:-)
blizniaki2000 nie zazdroszcze spotkania w urzedzie, lepiej ze twoj m ma sie zglosic niz ty:-) A mnie listonosz przyniosl dobre wiesci w koncu dostalam odp i przyznali mi macierzynski. Ciesze sie bo ustalilam z m ze to beda pieniazki tylko dla mnie i dla corci, a nie jest to tak malo wiec bede mogla pozwolic sobie na drobne szalenstwa...no ale najpierw czekam na wyrównanie:-)
Cyprysiowa coprawda nie mam doswiadczenia ale dzieci przewaznie dostaja goraczke wieksza na noc, wiec obserwuj Cypriana zreszta co ja pisze przeciez najlepiej znasz swoje dziecko:-) zycze zdrowka malemu:-)

agawar tez czasami czuje kłucie nie wiem czym to jest spowodowane ale lepiej zwolnic:-)

reklama
aniamanu nie wiem co napisac wyobrazam sobie jak sie musisz bac ale postaraj sie nie denerwowac i jak wrocisz to daj znac co gin powiedzial:-)

Do góry