reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dagulla to ja tez chce rybke, mam chyba najblizej takze jak dojedziecie to juz nic nie będzie :evil:

A my dzis do castoramy sie wybieramy, idziemy sobie spacerkiem, moze nie urodze zanim dojde taki kawał :-D Umówilam sie z polozna co ma mi poród odbierac na niedziele takze do niedzieli musze Ksawerka zacisnac :-)

reklama
Cyprysiowa rybka jeszcze jest niecala godzinka i jestes u mnie takze czekam :-D

ja tez mam klucia w pochwie od jakiegos tygodnia dzisiaj powiem o tym mojemu ginowi ciekawe co on na to powie:sorry2:

i odpukac ze snem niemam problemow nawet dzisiaj niemusialam wstawac na siusiu za to wieczorem nim sie polozylam maly mi tak uciskal na pechcerz ze myslalam ze popuszcze a jak poszlam siusiu to nic wracam i znowu to samo i tak kilka razy :zawstydzona/y:

tak swoja droga to od paru dni moj maly wierci sie tak jakby mialo mi brzuchrozerwac i ostatnio niejest juz to takie przyjemne jak kiedyc z jednej strony ciesze sie ze sie rusza bo przynajmniej wiem ze wszystko jest oki a z drugiej modle sie zeby poszedl juz spac bo az mnie wszystko boli:baffled:

tak swoja droga to od paru dni moj maly wierci sie tak jakby mialo mi brzuchrozerwac i ostatnio niejest juz to takie przyjemne jak kiedyc z jednej strony ciesze sie ze sie rusza bo przynajmniej wiem ze wszystko jest oki a z drugiej modle sie zeby poszedl juz spac bo az mnie wszystko boli:baffled:
hehe dokladnie kazdy ruch to rozciaganie mojego brzucha a wieczorkiem jak sie klade to zbiera mu sie na zabawy i jest tragedia...

Jeeeezuuuuu ile wy piszecie :szok:. Czy wy nie macie serca :-D

U nas w miare ciepło, musiałam iśc od rana do urzedu i nawet było przyjemnie. Mam kawałaek od domu do urzedu ale wiecie co chyba ten urząd przesuneli z kilka kilometrów dalej, jeszcze tak długo mi się nie szło :zawstydzona/y:.

Ja noce mam w miare dobre, budzik mnie budzi co dwie godziny na tabletę ale o dziwo zaraz zasypiam nie licząc maratonu do łazienki. Dziasiaj rano tylko jak mój Krzysiu do pracy wstawał, zaczełąm miec dziwne skurcze i nie mogłam zasnąc juz. :-(

Cyprysiowa nie martw się, z tymi egzaminami tak jest. Teraz jest na prawde bardzo trudno zdac. Wiem wiem, mąż napewno załamany i zrezygnowany bo ile mozna się z tym uzerar, ale tak teraz jest, wciąż tym ludziom utrudniają.

Misiówka ty to masz przeboje ... uwazaj na siebie ... dobrze ze nic ci się nie stało.

I .... już nie pamietam co miałam wam napisać :crazy:

reklama
Do góry