reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

w ogóle to jest taka agentka ze nie trzeba telewizora przed chwilą poszła siku zrobić i siedzi siedzi wchodze a męzowy w ręczniku bo sie kąpał i czeka a ona Wprost przegląda i siedzi jak ją chciał wygonic to krzyczy " jesi nie skończyłam czytać !!! zaraz !!! chwilke poczekaj !! " :-D

:-)twoja córcia jest po prostu boska:tak::-D;-):-):tak:

reklama
Witam Mamusie (i Tatusia)
Czytam sobie wczorajsze wieczorne posty i:
Tymi krwawieniami z nosa to się za bardzo nie przejmujcie, poprostu przekrwione śluzówki - normalka i niewiele można zrobić:baffled: można nawilżać powietrze

Podobnie z dziąsłami, moja dentystka mówi że już dwum pacjentkom powiedziała, że są brzuchatkami kiedy same jeszcze nie wiedziały:-) bo podobno dziąsła są dość charakterystyczne (jak się ma doświadczenie)- takie rozmiękczone...
Od początku kazała mi zmienić szczoteczkę na taką baaaardzo miekką z apteki, zrezygnować z nici jesli nie jest konieczna i na wszelki wypadek kazała kupić taki żel na dziąsła z wyciągiem z szałwi

Witajcie
Dzisiaj wstałam i wzieło mnie na pielegnacje heheh. Zrobiłam sobie maseczke, paznokietki u stóp (masakra ile mi to czasu zajeło ), potem golonko, mycie włosków :-D, normalnie godzinę siedziałam w łazience, potem sobie pomyslałam ze moze ja jakoś podswiadomie szykuje sie do porodu :eek:

Witajcie niedzielnie mamuski:-)

Witajcie
Dzisiaj wstałam i wzieło mnie na pielegnacje heheh. Zrobiłam sobie maseczke, paznokietki u stóp (masakra ile mi to czasu zajeło ), potem golonko, mycie włosków :-D, normalnie godzinę siedziałam w łazience, potem sobie pomyslałam ze moze ja jakoś podswiadomie szykuje sie do porodu :eek:

oo Agaciu poranek piekności sobie urządziłaś:-) nie wiem jak poradzilas sobie z paznokciami u stop - ja juz nie daje rady sama, po ostatnim krzywym obcieciu miesiac musialam je doprowadzac do porzadku:-D

Blizniaki ale masz sny:-D:-D:-D zwlaszcza ta kupa:-D:-D
Misiówka niezla ta Twoja kumpelka:-D jakbym mojemu taki nr odwalila to naprawde dostalby zawalu:-D

milej niedzielki;-)

Witam mamuski kochane:}

Mialam w nocy takie skurcze i bóle jak na miesiaczke,ze juz chcialam budzic mojego misia i myslec co dalej,ale po 1,5 godzinki przeszły i poki co jest spokojnie.....tak sie przestarszyłam....bo to troszke za szybko chyba....

Zaraz nadrabiam jak zwylke czytanie z wczorajszego wieczorku:}
A i mam pytanko macie tez takie wrazenie jakby dzidzia wam wpychała głowke coraz nizej i nizej....?????

Kankyina oj duuuuzo czasu mi zajeły paznokcie u stóp :-D

Misiówka no kolezanka the best :-D

Bliźniaki sen niesamowity ... usmiałam się nieźle.

A i mam pytanko macie tez takie wrazenie jakby dzidzia wam wpychała głowke coraz nizej i nizej....?????

Kana ja tak mam i dlatego musze lezec, aby mi sie dalej szyjka nie skracala od ucisiku:baffled: martwie sie tylko, bo jak leze z tylkiem na poduszkach to dzidzie mam na zoladku i boje sie, ze zmieni pozycje, bo dotad byla glowka w dol...
dobrze , ze co jakis czas ma czkawke to moge wyczuc gdzie jest glowka:-D

reklama
AGACIA no własnie o cos takiego mi chodzi.....dokladnie tak samo mam....czasem to az boli.... jejku wiem,ze to moze glupio zabrzmi,ale ciesze sie,ze nie tylko ja tak mam...hahahh

Do góry