reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

o ludzie co chwila nowa wiadomość :tak:
Oceanity moje wielkie gratulacje!!!! Całuski dla synka!!!!

to mamy już drugą grudniowa mamusię z maleństwem...
i zaraz biedzie trzecia...:tak:

reklama
OCEANCITY - ogromne gratulacje!!! Ale wiadomość na koniec dnia, niech mnie kule!! Super, dzięki za wieści, mam nadziję, że ty czujesz się dobrze i wracasz już do formy. Nie zaniedbuj nas kochana i pisz ja maleńki się sprawuje!!

DOBRANOC LASECZKI DO JUTERKA!

Ale macie produkcję, godzinę czytałam co naskrobałyście

Tygrysku witaj wsród grudniówek

Cyprysiowa trzymam kciuki aby to było już, widac maliny skutkują, jesteś malinowa dziewczyna:-)

ewelw bardzo dobrze zrobiłaś, bez przesady tyle wizyt no i ta kasa, ewidentnie babk leci na szmal....

nikado nie martw się, wszystko sie wyjaśni, napewno błąd w obliczeniach, kolejne badania to plus a waga z USG nie jest do końca wiarygodna

Ja jestem po wizycie u dentysty, no i coś sie zaczyna dziać z ząbkiem, ale że ząbek pobolewa to mam założony narazie opatrunek, za tydzień kolejna wizyta
przy okazji zrobiła inny ząbek (nowa plomba) i usunęła kamień z zabków
po wizycie jestem uboższa o 150zł:szok::szok:

Ja też chodze prywatnie do ginki, jestem zadowolona, za każdą wizytą USG, 3 USG te obowiązkowe to trwały aż 0,5h i tylko te były płatne
wizyta 80zł, USG 50zł, cytologia 20zł
badania niestety płatne ale ja chodziłam do rodzinnego a on mi przepisywał skierownie i było darmowo:-):-)

MARZYCIELKO TRZYMAM KCIUKI

no proszę mamy kolejną rozpakowaną mamusie

Oceanity28
GRATULACJE, dużo zdrówka dla Ciebie i Synka
Całusy dla Was od ciotki z BB

Oceanity GRATULACJE Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka.

Ja też zmykam do łóżeczka bo już przysypiam:-)
Za dużo wrażeń jak na jeden dzień
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za podniesienie na duchu. Jesteście WIELKIE Zawsze można na Was liczyć:-) Już się troszkę mniej denerwuje:-)

reklama
Witajcie wchodze na neta zobaczyc czy marzycielka cos zaczela a tu oceanity28 urodzila.

oceanity28 gratulacje duzo zdrowia dla ciebie i synusia.

Marzycielka byc silna pozdrawiam serdecznie.

Ja jutro do gina zobaczymy co powie ja teraz spaceruje duzo sexik codziennie i nic córcia dalej nie chce wyjsc.

Do góry