reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana i Agacia oraz inne mamusie, żyjące w wolnym związku - ja też nie mam jeszcze ślubu, wszystko mamy zaplanowane na lipiec (wesele i ślub kościelny) i nie wiem na 100% jak to jest z tymi pieniążkami, ale mam koleżankę, ktora w tym roku urodziła córeczkę i również nie ma ślubu z ojcem dziecka, a ponieważ nie pracuje i nie ma żadnych dochodów poza 1000zł becikowego dostała jeszcze tą jednorazową zapomogę 1000zł, więc już nie wiem jak to jest:/

reklama
agatkas - ja zaczynałam od ciśnienia 140/90 140/100, skończyłam na 180/125, tętno mam 110 non stop kolor, lekarz mi powiedział że zanim zmierze ciśnienie mam 30minut odpoczywać, cisnienie do 130 z groszami jest do przyjęcia powyżej nalezy obserwować sytuacje. Ja w sumie przez całą ciąże miałam ciśnienie w góre a w końcówce zaszalałam i poszłam jak burza na 180, dostaje leki na obniżenie ciśnienia 2x1, nazwy leku nie pamiętam ale sprawdze i dopisze później i masz racje najlepiej zapytać się gina o dopuszczalne maksymalne.

U mnie było podobnie w pierwszej ciąży, a największy skok jaki miałam w szpitalu to było 225/170. Oczywiście co skok jechałam na porodówkę. Ja dostawałam dopegyt na obniżenie ciśnienia. Najgorsze że nie wiadomo skąd sie brały te skoki, bo leżałam w szpitalu więc ani się nie zmęczyłam ani zdecerwowałam, po prostu tak sobie.

Yoka
nie przejmuj się, tym bardziej teraz nerwy nie sa Ci wskazane, szkoda że Ci faceci tego nie rozumieja i w dodtaku sa takimi egoistami i nie rozumieją że dzidzię tez denerwuja. Wszystko będzie dobrze, głowa do góry i wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin.

Przepraszam, że każdy post pisałam odzielnie, ale cały czas mam problem ze znakami przy pisaniu posta i nawet nie mogłabym tego jakoś porodzielać:/ Nie wiem co się dzieje, ale powoli zaczyna mnie to wkurzać:/

My tez zamierzamy poleciec do pl na swieta Wielkanocne i ochrzcic córcie. Tez sie boimy czy nie bedzie problemow, bo w sumie mamy slub koscielny, ale ksiadz to juz ponad dwa lata w kosciele nas nie widzial. Mam nadzieje ze nie zazyczy sobie jakiegos swistka ze tu chodzimy do kosciola i przyjmujemy kolede itd.:baffled:

Cześć Dziewuszki:tak:

Cały dzień dzisiaj podczytuje co i jak u Was, ale żeby coś skrobnąć to nie mam natchnienia....leże i sobie tv oglądam-ale zaraz idę poprasować troszkę i łazienkę miałam doprowadzić do perfekcji i nic....:baffled: Ale może jeszcze się zmuszę:no:

Misiówka bardzo mi przykro z powodu Twojej szwgierki-ale wiara czyni cuda:happy:

Yoka wszystkiego najlepszego:tak:

no moje gratulki Cyprysiowa, ze wizyta sie udala i wszystko ok:tak: szkoda tylko, ze rozwazrcie takie malusie:-( i bedziesz musiala jeszcze troszke poczekac, ale... juz niedlugo;-) zleci zobaczysz a lekarz zawsze moze sie mylic i mozesz urodzic wczesniej za co trzymam kciukasy:-)

a mowil Ci ile mierzy obecnie Twoja szyjka ?

reklama
Do góry