reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie wieczorkiem
Ja dzisiaj nie do zycia, na nic nie mam siły, chyba jakas depresja mnie dopada:zawstydzona/y:
Przespałam sie trochę i wykąpałam, przed chwilą pomogłam chłopakom szykowac wróżby na andrzejki, bo chca zaniesc w piątek do szkoły, a teraz siedzę sobie i popijam soczek pomarańczowy.

HeY Dziewczyny!

Dawno mnie tutaj z wami nie bylo!!!
Gratuluje wszystkim dziewczyną które już urodziły... widziałam zdjęcia... są cudne :) Ja jeszcze się nie rozpakowałam i naraie nic nie czuje więć czekam cierpliwie... pozdrawiam wszystkie... trzymajcie się się cieplutko...
Fajnie, ze zajrzałaś i po suwaczku widzę, że tez już Ci niewiele czasu zostało. Jakby cos sie zaczęło dziac, to daj nam znac.

reklama
A ja juz spuchlam cala buuuuuuuuu:no::no::no::no::no::no:
NIe podoba mi sie:baffled:

Ide poszukac cos o tym cisnieniu, bo na sama mysl, ze cos moze byc nie tak mi wzrasta:baffled::baffled:

ewelw - ja uważam, że kolejna lista jest niepotrzebna.

Co do wątku intymnego, to nie mam nic przeciwko, bo rozumiem, że może któraś z was mieć opory, ja nie mam jakiś barier w tym względzie, ale rozumiem, jeśli ktoś nie ma ochoty się z pewnymi sprawami obnosić, dostosuję się.

Co do pielęgnacji też może byc wątek oddzielny jeśli wam zależy.

Cyprysiowa, nie ma ciśnienia...

A ja juz spuchlam cala buuuuuuuuu:no::no::no::no::no::no:
NIe podoba mi sie:baffled:

Ide poszukac cos o tym cisnieniu, bo na sama mysl, ze cos moze byc nie tak mi wzrasta:baffled::baffled:

Ojojoj zmierz sobie ciśnienie Dzwoneczka-aby to nie były objawy zatrucia:baffled:

No ja też ciekawa jestem co u Yoki:tak:

Ola2in1 mnie dzisiaj jakoś ćmił ząb...hmm...ale przeszło na szczęście;-)

Co do listy uważam, ze jest zbędna, ale jeśli Wam się podoba to nie widzę problemu, aby była:happy:

reklama
Ola, może za dużo gadałas:-D;-)

Misiówka w kwestii kolejnych wątków pięknie wyraziłaś moje zdanie:-D.

Dziewczyny od jakiejś godziny czuję takie jakby parcie na odbyt nie w odbycie, bardzo regularne:eek:. Macie pomysł co to?

Do góry