reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
terminy porodu tez sobie niezle wyznaczacie dziewuszki:-D:-D pojde w Wasze slady i powiem, ze ja tylko moge rodzic miedzy 19-7 rano;-);-):-D

KANKIYA ja tez mam wyznaczone dni i godziny:-)

Od poniedziałku do czwartku mogę rodzić od 20 do 4 rano;-)
W piątki od 16;-)
W soboty bez ograniczeń i w niedzilelę też;-)

Myszqa Babcia to normalnie niezła GIGANTKA-super:-)

Moja ciotka pracuję w szpitalu na noworodkach i mówi przedwczoraj do lekarza, żeby tam był nastawiony, bo chrześnica niedługo rodzi, a lekarz do niej-na kiedy ma termin?A ciotka, że za 2 tyg.ponad, a on jej na to-NO TO TERAZ CIĄŻA DONOSZONA I RADZĘ DUŻO SEXU i się nie oszczedzac-(sprzątać,chodzić dużo, po schodach pobiegać)-bo wtedy szyjka się robi miękka i poród jest łatwiejszy:rofl2:

Kana ja tez się zastanawiam czy pamiętam:laugh2:My z Mężem to wogóle celibat od 1 maja - uwierzycie???:-p

No u nas to tak od lipca- sierpnia....JEST MI STRASZNIE GLUPIO,ZE TAM MECZE MOJE MISIA KOCHANEGO,ALE PO PROSTU NIE MAM OCHOTY....ale teraz to chyba nadrobie:p hahaha a mieszkam na 4 pietrze bez windy więc schody mam za fre od zawsze:p hahaah

kurcze znowu suwaczek mi stoi w miejscu??? codziennie musze go uaktualaniac:szok:
Wy tez mialyscie takie problemy ze swoimi suwakami:baffled:

Mi tez stoi ...:-):-):-):-)....ale wiadomo czemu.....:-D:-D:-D:-D:-D

A ja właśnie wróciłam z wydziału komunikacji w mieście X i musze Wam napisać, że takiej bzdury jaka nas tam spotkała, nie słyszałam nigdy... wredna pani z okienka przyczepiła się do umowy kupna-sprzedaży. Według niej w nazwisku sprzedającego zamiast literki "D" widniała literka "O". Kazała nam jechać do HANNOVERU (!!!!!!!!!!!!!) i poprawić umowę. Oczywiście parę literek dalej widniało kolejne "D", które wyglądało dokładnie tak samo jak to wcześniejsze, ale pani stwierzdiła, że przyglądała się temu przez lupę i widzi "O". Bardzo dziwne, bo w Urzędzie Celnym, Urzędzie Skarbowym i u tłumacza przysięgłego nikt się nie dopatrzył błedu... Skończyło się na szczęście na podpisaniu oświadczenia, ale gdyby nie ja, to mój G chyba by ją rozszarpał na strzępy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście przypłaciłam to ładną dawką adrenliny i stresu-ciekawe, co by powiedziła ta "miła" pani, gdybym jej oblała buciki wodami płodowymi, wrrr.....
No niestety wredni ludzi uprzykszający innym zycie są wszędzie i jak widac nie mają litości dla kobiet w ciązy.....trzeba było jej jakis spektakl zafundować.

Sluchajcie a co do tego,ze rodza sie nam n forum prawie same dziewczynki....to słyszałam,ze podobno dziewczynki z regóły rodzą sie szybciej przed czasem,a chlopcy sa bardziej terminowi.....

A co z moja dziewczynką......:-):-):-):-):-D:-D:-D...wyjątek potwierdzający regułę?;-);-);-);-);-);-)
No i wczoraj postanowilismy ze jednak kupimy kamere bo zdjęcia to zadna pamiątka:-)
Kamera jest świetna na pewno będziesz zadowolona z zakupu ja mam świetne sceny nakręcone z maluszkiem jak sie śmieje w głos gdy go brat rozsmiesza, a na dodatek można nim tez robić zdjęcia, więc może rozejżycie się za takim i będzie 2 w 1. Ja kupiłam w zesżłym roku tą kamerę ale teraz to juz poszły ceny o połowę w dół.
Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)
Mysza...Twoja babcie normalnie jest the best....dawno sie tak nie usmiałam.....Wyslę Ci moja fotkę, może babcia znajdzie chwilkę czasu żeby spojrzec na nią i powiedziec kiedy ja urodzę.....?:-):-):-):-):-)

A ja własnie zrobiłam sobie sałatkę Agatkas z fasolki i ananasa i wcinam....normalna pycha....tylko mi tu jeden post zakłucił smaka....taki o karmieniu córki ...itd...co nie KANKIYA? Ale co tam....jemy dalej....

A ja zaczęłam pomału wypisywac kartki świąteczne,bo jest ich sporo, a nie chciałabym w zamieszaniu ktore jest nieuniknione o tym zapomniec:-) No i ide po te ananasy z puszki bo od wczoraj mi juz slina cieknie:-p
Anoli moje od tygodnia leza juz wypisane, zakopertowane i ze znaczkami...tylko do wysłania....bo tak sobie pomyslalam,ze jakbym wyladowała w szpitalu to misiek tylko wrzóca do skrzynki i si ja:}

Hej kobitki:-)
Widzę, że dziś humorki dopisują:tak:, to fajnie ale to chyba przez to słoneczko na dworku...
Jesli chodzi o babcię to ja muszę Wam powiedzieć, że takie teksty o ustach to moja teściowa sypie....ostatnio mi wszyscy mówią, ze brzuszek mi się opuścił i ja w sumie też to po spodniach czuję ale moja teściówka idzie w zaparte, ze ona tam tego nie widzi,a bardzo dobrze sie na tym zna...poza tym, o ustach tez mi mówi, że jeszcze nie na poród bo w dniu porodu bede miała nabrzmiałe i spierzchnięte:eek:...nio ale sie przyzwyczajam powoli do tego że ona zawsze wszystko wie lepiej:-p, tylko boje się co będzie jak się Zosia urodzi:confused2:

A ja sie teraz zbioeram na miasto...kupic mandarynki i wyporzyczyć kolejne książeczki bo wszystkie mi się juz skonczyły:-D

Justyna Yoka, dziewuszki macie piekne, ja już sie nie moge doczekać jak moją Zosieńkę zobaczę

Okruszku mam nadzieje, ze jak Zosia sie urodzi to tesciowka da sobie na wstrzymanie i nie bedzie sie tak wpierniczac w Wasze zycie...
co do ust to mam spierzchniete odkad wyszlam ze szpitala:szok::-D
a co do brzuszka to moje spodnie o dziwo staly sie luzniejsze i moglam je wyzej zapiac wczoraj jak szlam do lekarza:baffled:co to znaczy? ze chudne?/ jak waga stoi w miejscu?:szok:

No u nas to tak od lipca- sierpnia....JEST MI STRASZNIE GLUPIO,ZE TAM MECZE MOJE MISIA KOCHANEGO,ALE PO PROSTU NIE MAM OCHOTY....ale teraz to chyba nadrobie:p hahaha a mieszkam na 4 pietrze bez windy więc schody mam za fre od zawsze:p hahaah

Kana to zupełnie tak jak ja-nie mam wogóle ochoty i tak się zastanawiam czy ona nadejdzie wogóle:baffled:

reklama
Witam z powrotem:-):-)

Wlasnie wrocilam od lekarza, dzidzius chyba ok, znaczy sie ze serduszko pyka tak jak powinno, ale bardzo malo sie rusza:-:)-( nie mam bialka w moczu i to bardzo dobrze, bo cisnienie mam wysokie jak nigdy w zyciu i nadal puchne najbardziej na wieczor.

Kazal liczyc ruchy, i jesli bede miala watpliwosci w weekend to dzwonic do szpitala, nastepna wizyta u niego w poniedzialek a we wtorek znowu szpital no i we wtorek to ja juz termin mam! Zobaczymy ile to sie zejdzie...

ANECZKO, MADZIENKO I AGATKAS dzieki za linki do albumiku i list wszelkich, juz wszystko znalazlam:-D:-D

Ja poprostu loguje sie zupelnie inaczej, zawsze mam otwarta ostatnio ogladana strone, logowac sie musze tylko wtedy jesli chce cos napisac i dlatego taka nie kumata, ale juz wiem jak tu zajrzec "w temat" od poczatku:-D:-D

PAOLA27 nie wiem jak to mozliwe, bo nie mam jeszcze pojecia jak wygladasz, ale snilo mi sie, ze dzis padlo na Ciebie:-)
Apropos czesc od wozeczka juz doszla?

Pozdrawiam Was wszystkie i Milego dzionka ide sie pogapic w tv:))))
[/COLOR]

Do góry