reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!

wszystkiego naj !!!!

u nas wczoraj byli znajomi z dziećmi i pojechali dzis wiec było wesoło bo mają dwie córcie koleżanki Liwii wiec wyglądało w domu jak po tornadzie ale męzuś juz sie uwinoł z tym bajzlem dobrze że miał dzień na sprzątanie :-)
Lenka dostała śliczny tort pileuszkowy zrobie jutro zdjecie i Wam na galerii pokaze !!!

Justyna a jakie tabletki zażywasz?:) Mi gin przepisała cerazette ale przeraża mnie to że z moją sklerozą mam to brać o tej samej godzinie:)

ja Azalie to ponoc to samo i tez zapominam juz sobie przypomnienie w telefonie zrobiłam !!!

DAMY RADĘ!!! Zamówiłam książki dla małej, żeby jej czytać...

Kobietki!! mam pytanko... Chciałabym założyć wątek pt. "Rozwój intelektualny lub po prostu rozwój - zabawy itp" Co Wy na to?? Chciałabym zamieścić w tym wątku gry i zabawy z naszymi szkrabami, opisywać jak się ja z nią bawię - i jak ona reaguje - no i chciałabym się dowiedzieć jak te wasze szkrabki się bawią i rozwiją, mam do zaoferowania rymowanki które wyszukałam w necie... Co Wy na to?? Mogę??

fajny pomysł !

Coś czuję dziewczynki, że długo już nie pociągnę w ten sposób. Narasta we mnie frustracja i robię się coraz bardziej nerwowa. Od trzech tygodni wychodzę z domu jedynie do lekarza, albo w porywach na pół godzinki do sklepu :baffled: Już mi się na mózg rzuca to siedzenie w domu :wściekła/y:I jeszcze ta pogoda paskudna...

trzymaj sie !!! moze jak masz takich rodziców co dają sobie świetnie rade z dzieciaczkami to moze zgodzą sie zostać z Twoją dwócą a Ty wyskoczysz gdziekolwiek !

spadam bo czas kąpieli sie zbliza !

reklama

Załączniki

• 567328577_7.jpeg
    567328577_7.jpeg
    11,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 567328577_1.jpeg
    567328577_1.jpeg
    9,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Obraz 231.jpg
    Obraz 231.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 232.jpg
    Obraz 232.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 58
Witam Dziewuszki!

Wszystkiego NAj!!!! Ja tak szybciutko bo mezulo nade mna stoi co bym mu krzeselka ustapila:tak:

Ewelw ja cwicze i przyznam, ze sprawia mi to uzo pryjemnosci - kiedys musialam sie mobilizowac, a teraz w sobote i dzis nie moglm pojsc i tak mi niefajnie bylo, wiec zabralam dzieciaki na plac zabaw czytalam gazetke i podnosilam nogi i robilam nozyce nogami, zeby pracowac nad misniami brzucha:)))

Jesli chodzi o mnie to ja kochana zaraz po porodzie wazylam mniej nic przed ciaza - jednym slowem to ja w ciazy schudlam. A mimi wszystko mam do zrzucenia 38 kilo! i ciezko nad tym pracuje. Naet nie wstyd jest mi sie przyznac, bo jak ktos sie tk zapuscil to teraz musi pokutowac!!!

Olcia
jesli chodzi o brzuch to ja tez tak mam, miesnie rozeszly mi sie calkiem i wygadam jakbym byla w piatym miesiacu, jeszcze z pierwszej ciazy tak mam! A facet to BUC JEDEN!!! POwiedzalabym mu do sluchu to by zbladl!

Ewelw jesli chodi o aerobik to ja bym Ci odradzala. Ja poszlam raz poniewaz mam abonament na wszystko i wyszlam po 10 minutach tki wycisk! Chodze natomist na aerobik w wodzie - Aquafit, bo jest duzo roznych odmian, poza tym chodze na Aquacise to dla lasek po urodzeniowych, poza tym to silownia, sauna, parownia i basen, basen, basen. Ide wlasnie jutro z ranka:)))) Ja mam przyznam komfortowa sytuacje, bo tam jest takie mini przedszkole i moge podrzucic mlodego na czas cwiczen:))
A place 40f miesiecznie, wiec to chyba nie az tak duzo, bo naprawde jest tam mnostwo zajec z ktorych moge korzystac!!

Reszty nic nie pamietam, nic a nic a mialam jeszcze napisac cos Tygrysce:)))

Mam nowe wloski - fioletowe:)) Pokrecone, ale jak juz pisalam jutro basenik wiec sie rozleca:(

Pytia jesli chodzi o saune to moze byc Ci ciezko, bo weszlam pierwszy raz i myslalam ze mi cycki rozsadzi!!!

Ewelw nic nie slyszalam o tym ze nie mozna plywac gdy sie karmi??:nerd:

A!! I ja jestem za oddzielnym watkiem na zabawy z dziecmi - na opiece bedzie bardzo trudno odnalezc to o co nam chodzi a tak raz ciach i mamy czego potrzeba!

Dziubaski!

Coś czuję dziewczynki, że długo już nie pociągnę w ten sposób. Narasta we mnie frustracja i robię się coraz bardziej nerwowa. Od trzech tygodni wychodzę z domu jedynie do lekarza, albo w porywach na pół godzinki do sklepu :baffled: Już mi się na mózg rzuca to siedzenie w domu :wściekła/y:I jeszcze ta pogoda paskudna...

Pytia jeszcze trochę i wyjdzie słoneczko;-)

No to trudno :( no właśnie ja miałam dwie wersje tej ulotki, jedną z wierszykami, a drugą, jak się później okazało - bez :(

A na odchudzenie po ciąży to chyba najlepsze jest karmienie piersią :) ja nie ćwiczę, a figurę po 4 miesiącach mam lepszą niż przed ciążą

Zazdroszczę figury, bo ja mimo karmienia piersią nie chudnę, a wręcz mam wrażenie, że tyję:-(

Marzycielko gratuluję nowego zakupu. Na fotce twój mąż na baaardzo wysokiego wygląda.

Ja cały weekend w rozjazdach, niedawno wróciliśmy i wszyscy padamy.

witajcie
Niuńka już wykąpana i smacznie śpi w łóżeczku więc jest chwilka na małe odprężenie:tak::-D
wybrałam się dziś z Mała do rodziców jednak długo nie posiedziałam bo strasznej histerii dostało moje maleństwo... co za charakterek... jak tylko jej coś nie pasuje to płacz... mała terrorystka:tak:
jutro muszę iść do pracy, już mi się nie chce... ale jak mus to mus...

Sawka, ło matko, już do pracy??? A z kim zostawiasz małą? Współczuję, że już musisz iść
tak jakoś dziwnie wyszło:sorry2: babeczka która mnie zastępowała znalazła inna prace i poproszono mnie czy bym mogła tak z doskoku przychodzić do pracy porobić co trzeba, a ja oczywiście nie odmówiłam :dry: i teraz latam do pracy na telefon:dry:
a Niuńkę zostawiam z teściową

reklama
Czesc dziewczyny !
Dawno nic nie pisałam, ale w czytaniu jestem na bierząco :tak:, na pisanie nie miałam siły.

Po pierwszy wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet !

Co do wagi to u mnie stoi , niestety :-(. Mam tylko 1 kg do zrzucenia, ale nie moge wejsc w zadnie spodnie. O co chodzi :zawstydzona/y:.

W piątek bylismy z małym na usg bioderek, wszystko dobrze, a mały był grzeczniutki, nawet nie zapisnął. I mu nie przeszkadzało ze załozyłam na główke jego najwiekszego wroga - czapeczkę !
Potem pojechaliśmy kupić łózko do sypialni - wreszcie.

Dzisiaj bylismy na zakupach w Poznaniu w M1. Myslałam ze mały bedzie płakał i bede musiała go nosic na rekach, ale :szok: cały czas spał. A jak nie spał to sie rozglądał. Opkupiłam małego w H&M, jakie tam sa super ciuszki , wykupiłambym cały sklep dla niego. Mamusia kupiła sobie spodnie i tatus tez sobie co nieco kupił.. Aaaa i mały nie wołał jesc, zjadł dopiero po 5 godzinach. :szok:

Do góry