tygrysek82
Fanka BB :)
nio my juz ze spacerku wrocilismy super na dworku a teraz robie zapowiadanego chinczyka hehee

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tezmAMUSKA OSTATNIO TO tY TAK JAKOS TEZ NA MAKSA ODŻYWAIŁAS?????? o ile mnie pamięć nie mylihaaahha
no wlasnie tez tak widze ze jak polarnicy naszej niema to nikogo niemaCo to za wariacjenikogo nie ma??wyglodniale mezow samice,Natalkii tudziez inne Kanewki sie kokosza
???
To i ja sie nie rozsiadam...i ide film jakis zapodac i moze piwko?:-)
jasne laseczki produkcje macie nieziemskąnie nadrobię
brakuje mi ostatnio czasu no i pogoda się zrobiła to z dziećmi na polu siedzę w wolnych chwilach
jak zauważyłyście (dziękuję jeszcze raz za życzonka) stukła mi 30 stkai czuję się stara
ale to mam nadzieję przejdzie bo przecież jaszcze połowa do emerytury:-):-):-)
Kanewka miala spacerek i usypiała mała zlosnice,a teraz idzie lulku....BUZIACZKI dla nie spiacych, buszyjacych na nacie kobitek:*:*:*