reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam kobitki ;-)

Moja młoda wali komara a chałupa posprzątana więc wale do Was jak w dym :-D

U Nas pogoda dziś po psem...leje jak z cebra od samiutkiego rana więc siedzę z Oli w domu i sie kiszę....niecierpie takiej pogody...a i młodej chyba też sie udziela brak spaceru bo marudna dzisiaj strasznie....
Kurcze wkurza mnie to,że tak rzadko tu bywam bo nie wiem co u Was a przez to nie mam do czego się odnieść...
doczytałam że że na k.a.j.ę obraziła się @ i zawiesiła odwiedziny....:-D ale po teściku chyba wiadomo już że to tylko psikus.....;-)
Kto sie na mnie obrazil:szok:???

reklama
Witam deszczowo dziś
, dopiero dotarłam na bb,
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
ale...teraz to wszystkie avatarki zmieniają, a ja wczoraj prosiłam, i Kanę i Mamusie, I Madzieńkie, ze takie śliczne avatarki macie, i ze tez bym chciała:-(
czy ktoś rozważy moją prośbę?pliiiisssss:zawstydzona/y:poczekam sobie cichutko i cierpliwe, ale jakiś taki ładniusi poproszę:tak:

Apropo tego ząbka ... hihi to wiecie jak Mati śmiesznie ciumka językiem :-D, chyba mu przeszkadza coś :-D:-D:-D

GRATULUJEMY ząbka, Wiki też ciumka ale narazie nic nie widać

U nas nocka superasna, przed chwila wstalismy:-) A wczoraj moj maz kupil malemu...... nocnik! Myslalam, ze go zabije smiechem. Ach faceci.... No, ale nocnik fajowy, grajacy, swiecacy i gadajacy, wiec Oskar zachwycony, przez najblizszy rok posluzy jako zabawka:-D:-D

nie no nocnik super, ale mąż twój ma pomysły:tak:

Dzien doberek

W ogole musze sie pochwalic ze wczoraj wraz z mezem posprzatalismy garderobe!!!!!!! Jak pamietacie byla ona glownym powodem moich nerwow teraz jest tam doslownie blysk!!!!!!!!! Powywalam duzo moich ciuchow ktorych juz nie nosze. Nawet swiatlo jest naprawione, okazalo sie ze to tylko wtyczka sie poluzowala (dlatego nie mialam tam swiatla przez rok :angry:) ale przeciez trzeba bylo sie najpierw do tej wtyczki dokopać :-D

nie no Cyprysiowa, tylko pogratulować tej garderoby:tak:

a my dziś bardzo leniwy dzień mamy, nawet na solarkę iść mi się nie chciało przez tę pogodę, jutro pójdę,
tylko po zakupki drobne byliśmy, a małż akurat wracał z siłki i dobrze, bo nas taka ulewa złapała, że gdyby nie on to byśmy jak te zmokłe kurki do domu wrócili, bo ani folli, ani parasolki nie miałam.
A ja wróciłam się dziś do średniowiecza, bo gapa chustków Wikusiowych kupić zapomniałam do pupy, no i rano był wielki challenge:-)jak umyć Wiktorowi ukupioną całkowicie pupę wodą i watką:-D:-D:-Dśmiesznie było
idę nadrabiać
acha, Tygrysku dla tygrysiątka tez gratulujemy ząbalka:tak:

Witam deszczowo dziś
, dopiero dotarłam na bb,
STO LAT DLA MAKSIA!!!!!!!!!!!!!!!
ale...teraz to wszystkie avatarki zmieniają, a ja wczoraj prosiłam, i Kanę i Mamusie, I Madzieńkie, ze takie śliczne avatarki macie, i ze tez bym chciała:-(
czy ktoś rozważy moją prośbę?pliiiisssss:zawstydzona/y:poczekam sobie cichutko i cierpliwe, ale jakiś taki ładniusi poproszę:tak:

GRATULUJEMY ząbka, Wiki też ciumka ale narazie nic nie widać

nie no nocnik super, ale mąż twój ma pomysły:tak:

nie no Cyprysiowa, tylko pogratulować tej garderoby:tak:

a my dziś bardzo leniwy dzień mamy, nawet na solarkę iść mi się nie chciało przez tę pogodę, jutro pójdę,
tylko po zakupki drobne byliśmy, a małż akurat wracał z siłki i dobrze, bo nas taka ulewa złapała, że gdyby nie on to byśmy jak te zmokłe kurki do domu wrócili, bo ani folli, ani parasolki nie miałam.
A ja wróciłam się dziś do średniowiecza, bo gapa chustków Wikusiowych kupić zapomniałam do pupy, no i rano był wielki challenge:-)jak umyć Wiktorowi ukupioną całkowicie pupę wodą i watką:-D:-D:-Dśmiesznie było
idę nadrabiać
acha, Tygrysku dla tygrysiątka tez gratulujemy ząbalka:tak:

beciaczek!!!!!!!!!!!!!!!! ty to mi na krolika z kubusia puchatka pasujesz1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio przeciez ten awatar to dla ciebie jak nic przeznaczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beciaczek!!!!!!!!!!!!!!!! ty to mi na krolika z kubusia puchatka pasujesz1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serio przeciez ten awatar to dla ciebie jak nic przeznaczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-Ddobre, a gdzie ten królik bo go chyba przeoczyłam, ja się przed chwilą małża pytam jaki zwierzak by do mnie na avatar pasował a on mówi ryjówki, bo musisz wszędzie nos wściubić:-D:-D:-Dno żeby go.....

reklama
Do góry