reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiecie co tak sobie pomyslalam ze jak ktos obcy wejdzie na nasze forum i zobacze ten zwierzyniec w avatarach pomysli zwariowaly szajbuski:-D:-D:-D:-D:oo::oo::oo::oo::oo::oo2::oo2::oo2::oo2:
to samo sobie wczoraj myslalam:-D

Usnela,matko i corko Marys usnela...Juz myslalam ze ten krzyk bedzie trwal wiecznie:-(Ale co za krzyk...Taki az z glebi gardla:szok:I tak dwie i pol godz:szok:....
I nie chce jesc,w ogole nie chce jesc,szaleje nie widok butelki...I szaleje jak ja odloze na sekunde...

reklama
Wiecie co ostatnio sie wkurzyłam .... zamówiłam sobie sukienkę z Vila i przysłali mi ją tylko, że krzywą. Odesłałam i zobaczymy czy uwzględnią reklamacje.

to samo sobie wczoraj myslalam:-D

Usnela,matko i corko Marys usnela...Juz myslalam ze ten krzyk bedzie trwal wiecznie:-(Ale co za krzyk...Taki az z glebi gardla:szok:I tak dwie i pol godz:szok:....
I nie chce jesc,w ogole nie chce jesc,szaleje nie widok butelki...I szaleje jak ja odloze na sekunde...
lo matko to teraz zamiana bo moj krzykacz sie obudzil:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

A moj krzyczy od rana do nocy, jak wpoludnie zasnal i siadlam do kompa, zeby Was ponadrabiac, to tatus zrobil mi niespodzinke i przyszedl na obiad na przerwie, zanim wyszedl dziecie sie obudzilo, mam dzisiaj kryzys:no::angry::no:. Nie wiem co robic, kawy nawet nie wypilam od rana, w domu za przeproszeniem burdel, nie ma komu sprzatac, to jest jakis armagedon:-:)-:)-:)-(

A moj krzyczy od rana do nocy, jak wpoludnie zasnal i siadlam do kompa, zeby Was ponadrabiac, to tatus zrobil mi niespodzinke i przyszedl na obiad na przerwie, zanim wyszedl dziecie sie obudzilo, mam dzisiaj kryzys:no::angry::no:. Nie wiem co robic, kawy nawet nie wypilam od rana, w domu za przeproszeniem burdel, nie ma komu sprzatac, to jest jakis armagedon:-:)-:)-:)-(
No to ja mam podobny kryzys...
Wlasnie mamy przerwe w krzyku...bo Mary spi.
Ale jak dlugo,nie wie nikt:szok:
A tatus pewnie wroci kolo 21:baffled:

No to ja mam podobny kryzys...
Wlasnie mamy przerwe w krzyku...bo Mary spi.
Ale jak dlugo,nie wie nikt:szok:
A tatus pewnie wroci kolo 21:baffled:
Moj krzyk jest niekonczacy sie i nieprzerwany:no::no:O co mu chodzi:confused::confused:Chyba orzestane reagowac...Chce kawe i prysznic, wy mowicie o porannych makijazach i dbaniu o siebie a ja sie nawet nie wykapalam od rana !!!!!:no:Dobrze, ze neidlugo do Polski, wnusiu zostanie z babcia, a mama wroci po tygodniu:-D A tak wogole pojechalabym do jakiegos spa na tydzien, tego mi trzeba, calymi dniami dbac o siebie bez przerwy :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Moj krzyk jest niekonczacy sie i nieprzerwany:no::no:O co mu chodzi:confused::confused:Chyba orzestane reagowac...Chce kawe i prysznic, wy mowicie o porannych makijazach i dbaniu o siebie a ja sie nawet nie wykapalam od rana !!!!!:no:Dobrze, ze neidlugo do Polski, wnusiu zostanie z babcia, a mama wroci po tygodniu:-D A tak wogole pojechalabym do jakiegos spa na tydzien, tego mi trzeba, calymi dniami dbac o siebie bez przerwy :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
Mi tez by sie przydalo,ale moge sobie tylko pomarzyc....:-D
Zreszta jakbym miala jechac bez Mary to pewnie nie dojechalabym dalej niz do...sasiedniego osiedla:-D:-D
A poza tym,przeciez ja nie mam nawet czym pojechac...bo moje coupe raczej marnie sie porusza:-D:-D

reklama
Krzywo zszyta :baffled: .... po bokach
To jak krzywo zszyta to ich wina, musza uznac chyba ;p

Mi tez by sie przydalo,ale moge sobie tylko pomarzyc....:-D
Zreszta jakbym miala jechac bez Mary to pewnie nie dojechalabym dalej niz do...sasiedniego osiedla:-D:-D
A poza tym,przeciez ja nie mam nawet czym pojechac...bo moje coupe raczej marnie sie porusza:-D:-D
No ja tez jestem mocna w gadce, ale bez tego krzykacza to godziny nie moge wytrzymac:dry:

Do góry