reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiecie co ostatnio sie wkurzyłam .... zamówiłam sobie sukienkę z Vila i przysłali mi ją tylko, że krzywą. Odesłałam i zobaczymy czy uwzględnią reklamacje.
Pewnie powiedzą ze to taka moda:szok:, zartuję oczywiscie:-D, życze żeby poszło bezproblemowo i szybko

Usnela,matko i corko Marys usnela...Juz myslalam ze ten krzyk bedzie trwal wiecznie:-(Ale co za krzyk...Taki az z glebi gardla:szok:I tak dwie i pol godz:szok:....
I nie chce jesc,w ogole nie chce jesc,szaleje nie widok butelki...I szaleje jak ja odloze na sekunde...
Podziwiam Cię kobieto, ze umiesz znosi krzyki, ja to po 5 minutach wysiadam, srducho mi zaraz kołacze i jestem wściekła, zero cierpliwości.:zawstydzona/y:

Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polaka:blink:Bo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic:szok:Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...:szok:I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..
Moja Młoda wczoraj robiła kupę za kupą i obstawiam zęby, poza tym wieczorem strasznie marudziła i płakała, co jej sie nie zdarza, zawsze ładnie zasypia, a wczoraj kicha, w końcu dałam jej ibufen i zasnęła, spała ładnie, ale od rana znów kupa za kupą, dobrze że chociaż je i pije w miare normalnie

A apropos lyzeczek,ja nie wiem jak Wy wsadzacie te lyzeczki i jeszcze postukac umiecie...Marianek jak scisnie buzie to ja nia nawet ruszyc nie moge a co dopiero stukac:baffled::-D:-D:-D
Też mam ten proble, jak zasiśnie to za cholerę nie wcisnę tej łyżeczki, ale czasem znienacka uda mi sie, ale nic nie stuka:no:

reklama
Spoko,a ja jak nie wiem co zazdroszcze Wam,ze jestescie ponetne i kobiece........:tak:
kajuś - a ile ty ważysz i do jakiego wzrostu? Rzuć na wątku "zdrowie". Przynajmniej będę miała jakieś odniesienie - i motywację do zrzucania tłuszczu :-D
ewelw na smierc sie glowilam kto ty jestes.....hahahahha fajny awatarek:-D:-D
to ja - to ja!! Niezapominajcie mnie. Ostatnio zmieniłam wizerunek i tak wyglądam w rzeczywistosci :-D:-D:-D

kajuś - a ile ty ważysz i do jakiego wzrostu? Rzuć na wątku "zdrowie". Przynajmniej będę miała jakieś odniesienie - i motywację do zrzucania tłuszczu :-D

to ja - to ja!! Niezapominajcie mnie. Ostatnio zmieniłam wizerunek i tak wyglądam w rzeczywistosci :-D:-D:-D
A gdzie jest watek zdrowie??daj linka,bo nie mam...

niech no ktora zprosi Tygrysa na sniadanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurde nie zorientowalam sie ze bede dzien przed przeprowadzka miala okresowego gloda i sie spozywczo nie przygotowalam zostal juz tylko w lodowce obiad dla meza po pracy wiec sie powstrzymuje na maksa zeby go nie wszamac:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc a swoja dzienna dawke jedzenia juz zjadlam:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry