blizniaki2000
Fanka BB :)
Pewnie powiedzą ze to taka modaWiecie co ostatnio sie wkurzyłam .... zamówiłam sobie sukienkę z Vila i przysłali mi ją tylko, że krzywą. Odesłałam i zobaczymy czy uwzględnią reklamacje.

Podziwiam Cię kobieto, ze umiesz znosi krzyki, ja to po 5 minutach wysiadam, srducho mi zaraz kołacze i jestem wściekła, zero cierpliwości.Usnela,matko i corko Marys usnela...Juz myslalam ze ten krzyk bedzie trwal wiecznie:-(Ale co za krzyk...Taki az z glebi gardlaI tak dwie i pol godz
....
I nie chce jesc,w ogole nie chce jesc,szaleje nie widok butelki...I szaleje jak ja odloze na sekunde...

Moja Młoda wczoraj robiła kupę za kupą i obstawiam zęby, poza tym wieczorem strasznie marudziła i płakała, co jej sie nie zdarza, zawsze ładnie zasypia, a wczoraj kicha, w końcu dałam jej ibufen i zasnęła, spała ładnie, ale od rana znów kupa za kupą, dobrze że chociaż je i pije w miare normalnieDzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polakaBo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic
Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...
I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..
Też mam ten proble, jak zasiśnie to za cholerę nie wcisnę tej łyżeczki, ale czasem znienacka uda mi sie, ale nic nie stukaA apropos lyzeczek,ja nie wiem jak Wy wsadzacie te lyzeczki i jeszcze postukac umiecie...Marianek jak scisnie buzie to ja nia nawet ruszyc nie moge a co dopiero stukac![]()