reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa.
Kochana będzie dobrze, nie zamarwiaj sie i trzymam oczywiscie kciuki

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
Kanus wybacz się podpinam, ale takie śliczne ze nie można przejś obojętnie
Solenizanci, wszystkiego naj, naj, naj

Dzieńdoberek szybciutko sie witam bo pewnie znow czasu mało bedzie, dzis jeszcze na to usg smigam z Patuską, musze prywatnie bo z NFZ to termin na połowe wrzesnia :szok::szok: i za co te składki zdrowotne sciągają:confused: a w tym samym gabinecie odpłatnie mozna na 2 dzien zrobic:baffled: niech ich wszystkich ..........:wściekła/y:
Powodyonka na usg i powrotu dawnej Patusi

reklama
Mopeczku,my tez trzymamy kciuki za usg!!!
I wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiajszych jubilatow:tak::tak::tak:!!!!Sto lat w zdrowku i slodyczy ciocia Kaja z Mary zyczy:-D:-D

Hej hej

Małemu zęby dokuczają :-(, obudził sie dzisiaj w nocy i jęczał, nie mógł zasnąć.

Mopek powodzenia na usg.

Piję teraz kawkę i jem rogalika 7 days.Zaraz lece prasować. Powiesiłam juz pranko, wiec bedzie kolejna porcja do prasowania :zawstydzona/y:.

niech no ktora zprosi Tygrysa na sniadanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurde nie zorientowalam sie ze bede dzien przed przeprowadzka miala okresowego gloda i sie spozywczo nie przygotowalam zostal juz tylko w lodowce obiad dla meza po pracy wiec sie powstrzymuje na maksa zeby go nie wszamac:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc a swoja dzienna dawke jedzenia juz zjadlam:-:)-:)-:)-(
zapraszam Tygrysku:) na śniadanko, jem właśnie jajecznice z szynka i pomidorem, jakbyś miała ochota a jak nie to kiełbachę Ci ugotuje:)

A tak w ogóle to dzień dobry;-)

Cyprysiowa trzymam kciuki żeby wyniki były ok, daj znać później co i jak

Mopek powodzenia na USG

Dziendobry laseczki:-)

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
Podpinamy sie pod sliczne zyczonka:tak:

Przynajmniej sie nie zraza i probuje dalej twardziel, a Pati ryk w niebogłosy :zawstydzona/y:

Kanusia tak pieknie zyczonka pisze, a dzis az 4 solenizantów wiec sie przyłaczam do tych zyczen i wysyłam w sieć buziaki słodziaki :-)

Dzieńdoberek szybciutko sie witam bo pewnie znow czasu mało bedzie, dzis jeszcze na to usg smigam z Patuską, musze prywatnie bo z NFZ to termin na połowe wrzesnia :szok::szok: i za co te składki zdrowotne sciągają:confused: a w tym samym gabinecie odpłatnie mozna na 2 dzien zrobic:baffled: niech ich wszystkich ..........:wściekła/y:
Trzymamy kciuki za usg:tak:

Landryncia sie odezwala,ze wszystko ok,jedzie do rz w niedziele,malemu zabki dokuczaja ...Ale generalnie wszystko w porzo;-)
To dlaczego do nas nie zaglada:confused::-(

H&M Shop Online

wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka:szok::baffled:
Chcialabym miec takie problemy:dry:A na mnie nie ma rozmiarow bo wszystko za male:-(Ale ten szwedzki dziwny, wogole nie czaje co na tej stronce pisza, zrozumialam tylko Kosmetiks:-D
Ja mam juz dzis lepszy humor, dziec spi:-D Ale stary dzis wroci z pracy dopiero na kapiel malego chyba oszaleje z nim caly dzionek:szok::szok::szok:

reklama
Dziendobry laseczki:-)
Podpinamy sie pod sliczne zyczonka:tak:

Trzymamy kciuki za usg:tak:

To dlaczego do nas nie zaglada:confused::-(

Chcialabym miec takie problemy:dry:A na mnie nie ma rozmiarow bo wszystko za male:-(Ale ten szwedzki dziwny, wogole nie czaje co na tej stronce pisza, zrozumialam tylko Kosmetiks:-D
Ja mam juz dzis lepszy humor, dziec spi:-D Ale stary dzis wroci z pracy dopiero na kapiel malego chyba oszaleje z nim caly dzionek:szok::szok::szok:

To bedziemy sie laczyc w bolu,moze razem nie oszalejemy:-D

Do góry