reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cos:zawstydzona/y: Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).
Wiec trzymajcie kciuki mocccno!!

A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)
trzymam kciukasy, bedzie dobrze
a my z mężem przesuwaliśmy meble:szok::szok::szok::szok::szok:uwielbiam przesuwac i zmieniac no i jestem zadowolona i zmeczona

reklama
Cyprysiowa cieszę się, że napisałaś, bo ja tylko na twoją wiadomość czekałam:tak:przyznaję się, że się przejełam, naprawdę, bo nie chciałam Ci zrobić przykrości, ale jak się nie gniewasz to kamień z serca, a mnie pozostaje trzymać mocno kciukasy, żeby jutro wszystko było dobrze:tak:

a ja jeszcze obejrzałam ten film od marzycielki w szoku byłam i się wzruszyłam, ale to już :elvis:

Oj, ja też mam co nadrabiać, od rana mnie nie było, ale zaliczyłam wizytę u fryzjera, w końcu zrobiłam baleyage i z nowości to po lewej stronie od spodu pod blondem i na grzywce też od spodu mam ciemną czekoladę :tak: później odwiedziliśmy teściową, jeszcze zakupy po drodze do domu, kąpanie Bartka, cycuś i mały już śpi, a ja muszę jakoś szybko Was ponadrabiać bo o 21 lecą Kryminalne Zagadki, które muszę obejrzeć :blink:

Ollcia ja chce zobaczyć nową fryzurkę - pochwal się:ninja2:

Dziewczyny ja juz zyje w takim stresie teraz ze az mnie mdli :-( jutro rano jedziemy w koncu na ta wizyte do hematologa. Boze zeby nie wymyslil jakiegos raka czy cos:zawstydzona/y: Tak sie ostatnio stresowalam chyba przed pierwszym usg (po poronieniu).

A poza tym ostatni posilek jaki dzis jadlam to obiad o godz. 15 i juz nic nie chce dzis jesc (nwet narazie glodna nie jestem) ale pewnie zglodnieje takze wspierajcie mnie;-)
Trzymam kciukasy, wszystko będzie dobrze:tak:;-)

Witam piątkowo ......

Sluchajcie ja od wczorajszego poźnego wieczoru -nocy do teraz w nerwach i wkur....ona na maksa.... :elvis: ja pitole.....szok w trampkach...

Mała poszła space grubo po 22,ale i tak o 3 pobudka na ciuciu i o 6 na butle i pobudka.....zwariuje z dzieciem moim....teraz lezy i walczy z misiem swoim i gada jak najęta....hahaha diabołek mały....

An oi musze powiedziec,ze chyba definitywnie odstawiłysmy cycusia....wczoraj mała ciumkneła dwa razy i pluła....nie to nie...no i basta...pachnie mi tylko ładie pokarmem pod nosem,ale poki co piersi jakos specjalnie mi nie pecznieja.....mam nadziee,ze bedzie szybko i łagodnie....

No i oczywiscie:

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenki oraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)

mopku masz racje na wszystko przyjdzie czas moj tez dopiero od paru dni utrzymuje rownowage jak go posadze ale jeszcze nie dlugo bo zawsze go cos zainteresuje i leci w ktoras strone:-D a dzis rano uderzyl sie glowka w szczebelki i sie hihra i tak mu sie spodobalo ze spejlnie tak zaczal robic:-D
Przynajmniej sie nie zraza i probuje dalej twardziel, a Pati ryk w niebogłosy :zawstydzona/y:
Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
Kanusia tak pieknie zyczonka pisze, a dzis az 4 solenizantów wiec sie przyłaczam do tych zyczen i wysyłam w sieć buziaki słodziaki :-)

Dzieńdoberek szybciutko sie witam bo pewnie znow czasu mało bedzie, dzis jeszcze na to usg smigam z Patuską, musze prywatnie bo z NFZ to termin na połowe wrzesnia :szok::szok: i za co te składki zdrowotne sciągają:confused: a w tym samym gabinecie odpłatnie mozna na 2 dzien zrobic:baffled: niech ich wszystkich ..........:wściekła/y:

Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze:)
Podpinam się i ja pod te życzonka:tak:

A wogóle to dzień dobry:-)Zaraz lecę Was nadrobic:tak:

Dzwonilam do lekarza naszego,kolegi do tego i polaka:blink:Bo policzylam kupale i za duzo mi jakos wyszlo...I mowi ze to jakis wirus,duzo ma pic,ale ona nie chce nic pic:szok:Jak jej wciskam butle to pluje..W ciagu pol godziny teraz zrobila dwie kupki...:szok:I Amo zaraz przyjedzie z tymi czopkami..
Kajaczku jak tam po nocy? Mam nadzieję że Marysia już ma się troche lepiej i biegunka ustała

kanusia dziękuję ci bardzo!!!!

Ja Ci dam Kanusia. To ja tu się staram a wszystkie moje zasługi na Kanę przechodzą?:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D;-)

Oj, ja też mam co nadrabiać, od rana mnie nie było, ale zaliczyłam wizytę u fryzjera, w końcu zrobiłam baleyage i z nowości to po lewej stronie od spodu pod blondem i na grzywce też od spodu mam ciemną czekoladę :tak: później odwiedziliśmy teściową, jeszcze zakupy po drodze do domu, kąpanie Bartka, cycuś i mały już śpi, a ja muszę jakoś szybko Was ponadrabiać bo o 21 lecą Kryminalne Zagadki, które muszę obejrzeć :blink:

Ollcia Ty nam tu się pochwal w bardziej namacalny sposób:tak:

Cyprysiowa kochana ja już od teraz będę trzymac kciuki. I myślę że jak taka ekipa jak my się spręży z tymi kciukami to napewno wszystko będzie dobrze i okarze się że tylko niepotrzebnie się nerwów najadłaś

He, he, no niezła sówka. Na emeryturce też sobie taki fotel sprawię :-D A co to za akcja z awatarami, bo ja chyba coś przeoczyłam? :zawstydzona/y:

A my dzisiaj cały dzień prawie wędrujemy. Najpierw odwiedziłam z dzieciakami koleżankę, zaliczyłyśmy spacerek nad rzeką, potem obiadek u mojej mamy, a potem babcia poszła z dziećmi na plac zabaw, a ja zaliczyłam - uwaga - KINO :-):-):-). W Cieszynie jest teraz festiwal filmowy, a ja cierpię, bo tyle fajnych filmów, wszystkie w dodatku za friko, a ja udupiona w domu. Więc rozkoszowałam się dzisiaj każdą minutą filmu :)
A potem pod wieczór jeszcze znajomi z dziećmi wpadli do nas i było duuużo szumu. Ale ogólnio dzionek udany.

Gratuluję i trochę zazdroszczę upojnej chwili w kinie. A z tymi avatarkami to trochę poszalałśmy bo żadna nie chciała byc gorsza od drugiej:-D ale przynajmniej jest ładnie i kolorowo:tak:

trzymam kciukasy, bedzie dobrze
a my z mężem przesuwaliśmy meble:szok::szok::szok::szok::szok:uwielbiam przesuwac i zmieniac no i jestem zadowolona i zmeczona
oj biedny Andrzej;-)

Dzieńdoberek szybciutko sie witam bo pewnie znow czasu mało bedzie, dzis jeszcze na to usg smigam z Patuską, musze prywatnie bo z NFZ to termin na połowe wrzesnia :szok::szok: i za co te składki zdrowotne sciągają:confused: a w tym samym gabinecie odpłatnie mozna na 2 dzien zrobic:baffled: niech ich wszystkich ..........:wściekła/y:

Mopku powodzonka na usg:tak:

Witam piątkowo ......

Sluchajcie ja od wczorajszego poźnego wieczoru -nocy do teraz w nerwach i wkur....ona na maksa.... :elvis: ja pitole.....szok w trampkach...

Mała poszła space grubo po 22,ale i tak o 3 pobudka na ciuciu i o 6 na butle i pobudka.....zwariuje z dzieciem moim....teraz lezy i walczy z misiem swoim i gada jak najęta....hahaha diabołek mały....

An oi musze powiedziec,ze chyba definitywnie odstawiłysmy cycusia....wczoraj mała ciumkneła dwa razy i pluła....nie to nie...no i basta...pachnie mi tylko ładie pokarmem pod nosem,ale poki co piersi jakos specjalnie mi nie pecznieja.....mam nadziee,ze bedzie szybko i łagodnie....
No to Mariczka już duża pannica że z cycocha zrezygnowąła. Ja trzymam kciuki żeby było szybko i ładnie a resztą się nie przejmuj bo nie warto:tak:

reklama
My się witamy ładnie i na mleczko uciekamy, do życzonek się dołączamy, bo ładne, wiadomo Kanusi:tak:

acha i jeszcze :elvis: dziękować
miłego dzionka

Do góry