reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a moja tylko papki je a jak czuje grudki to jej sie wszystko podnosi i jest po jedzeniu:-p:baffled:
moja dokładnie to samo zaraz jej się cofka włacza:-D:-D no i też woli deserki i owoce niż obiadki:sorry2: ach te łobuzy nasze:-D
Mamusia dobre z tym basenem hahaha ,ale się uśmiałam:-D:-D:-Djak będę chciała kolejnego bobasa to wybiorę się na basen hahahha a płeć można sobie wybrać???:-D:-D
Kokusia super,że Twój Aniołeczek potrafi sam zająć się sobą, odpoczniesz troszkę;-)
Tygrysku trzymam kciuki za Fifiego,aby temperatura szybko doszła do normy;-)

ja jestem, właśnie Wiktora położyłam i się biorę za porządki, żeby na jutro za dużo nie zostało, ale będę do was zaglądać
kurcze trochę się martwię, bo Wiktor zaczął mi wymiotować, nie wiem czy mige tu o tym pisać, czy reakcja na ten gluten może być po kilku dniach?bo my juz prawie całą paczkę zjedliśmy tej kaszki,a tu dziś coś takiego, a nie wiem jaką ilość u takiego dziecka można nazwać, że dużo, bo to bylo tak bym powiedziała ok.2-3łyżki stołowe, i tak z 4 razy popołudniu. Dałam sporo pić, sokiem też zwrócił, potem wody, wodą też ale nie całkiem.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej ale na wszelki wypadek nie dam rano kaszki tylko samo mleczko

reklama
Do góry