Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekaco, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi
a jakiś blondzik byś chciała dodać?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekaco, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi
Tak,bedzie braz,czekoladka i blond....:-)Juz sie nie moge doczekac![]()
o, fajnietakie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi
no i odciągnęły mnie od ściery przebrzydłe no![]()
Chrzciny jedne,gdzie bede chrzestna,pozniej wesele,a pozniej chrzciny Marysi...Wiec musi byc dobrzeto oczywiste że będziesz wyglądać zabójczo![]()
dzwonilam wlasnie dzisiaj do mojej fryzjerki w gdansku,takiej zaufanej,co bylam juz kilka razy u niej i zna moj typers urody...I mowi-NARESZCIE,dojrzalas do zmianMowi ze bedzie super:-)
dzwonilam wlasnie dzisiaj do mojej fryzjerki w gdansku,takiej zaufanej,co bylam juz kilka razy u niej i zna moj typers urody...I mowi-NARESZCIE,dojrzalas do zmianMowi ze bedzie super:-)
ja Ci dam przebrzydłe![]()
To liptonJuz tez o tym myslalam,ale raz-kupil juz bilety na samo,a dwa-tescie przyjada zaraz po nasdo nas na dwa tyg...
Takze chyba sobie to wszystko dobrze przemyslal....![]()
dobrze jest daje radę kuchnia już prawie błyszczyk, a ja i tak mam nad wami przewagę, bo u mnie dopiero 22 haha![]()
A tak wogole to ile z Was juz pracuje, a te co nie pracuja kiedy wracaja??