reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam popołudniowo ;-)

wpadłam tylko na chwilke złożyć zyczonka dladzisiejszych solenizantów;-)

oraz wszystkiego najlepszego dla olci i tygryska;-)

reklama
Witam :-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :tak::tak:;-)

Muszę Wam powiedzieć,że jestem dzisiaj przeszczęśliwa.....bo wyspana...hahaha
Moja Oli przespała dziś cała noc z jedną pobudką...ale dałam jej smoka i dalej kimono...więc po wieeelu miesiącach udało mi się przespać bite 5 godzin jednym cięgiem...rano jak wstałam to nie wierzyłam....:-D...za to pewnie dziś da mi po garach...hahaha

No i niestety stwierdzam,że moja córa wyrasta na mała terrorystkę....jest tak nauczona i przyzwyczajona że zawsze ktoś z nią jest że doszło do tego że każde moje wyjście z pokoju kończy się wieeelkim płaczem....ahhh...

My zaraz zwijamy sie na weekendzik na działeczkę i Wam wszystkim kochane mamuski życzę przyjemnego weeku ;-)

A my mamy za tydzień w niedziele chrzest Jasiowy :tak:

Stale nam się powiększa lista gości :baffled: a robimy w restauracji więc i koszty idą w górę.
Kurde zaraz złożę kartkę na pół i obetnę - kto zostanie na liście - ma farta :-)

:-D:-D:-D

a co to dziś takie przeciągi, a no ta zapomniałam, sobota przecież, a ja wchodze z takim strachem w oczach, że tyle stron przede mną, a tu cicho sza:-D

Beciaczku,cicho sza bo mnie tu jeszcze nie bylo:-D:-D:-D:-D
I nie bedzie poki co,jedziemy podlac kwiatki do rodzicow bo oni na urlopie...
I chcialam sprawdzic czy nie naskrobalyscie ze 300 stron:szok:...
A tu prawie nic do nadrobienia:szok::szok::szok::szok:
Poprawcie sie;-)
Lece,ppapappapa

Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe:-D:-D:rolleyes::rolleyes::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy:szok::szok::szok::szok: normalnie caly w ciapki:no::no::no::no::no:
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)

Halo halo nadaje z nowego stanowiska hehhe:-D:-D:rolleyes::rolleyes::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

dziewczyny normalnie zwariuje!!!!!!!!!!!! mamy juz drugiego zabbka!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D goraczka juz za nami (mam nadzieje przynajmniej) nocka byla fantastyczna Fifi przespał ja calusienka dzis grzeczniutki ( no powiedzmy ze w miare do wytrzymania) tylko tak go obsypalo ze wyglada jak biedronka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: i nie wiem czy to ta slawna 3 dniowka czy ma alergie na syropek truskawkowy:szok::szok::szok::szok: normalnie caly w ciapki:no::no::no::no::no:
my juz na nowym miejscu lecz nadal w kartonach heheh:-D:-D:-D troche chyba minie zanim sie na dobre rozpakujemy ale co tam wazne ze internet dziala i bb jest:-D:-D:-D:-D

buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-);-);-)

gratulujemy zebola.....
ja mysle ze to moze truskaweczki.... bo na zeba mogl goraczkowac bardziej niz na sama 3dniowke....w kazdym badz razie ciesze sie ze .....masz internet:-D:-D

....w kazdym badz razie ciesze sie ze .....masz internet:-D:-D
nio to najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
poomacku was nadrobilam na głównym reszty nie dam rady moze pozniej:tak::tak:

w kazdym razie dziekowac wszystkim za pamiec o imieninkach TYGRYSA!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ollciu Tobie tez wszystkiego co najpiekniejsze zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

cosik mialam napisac ale zapomnialam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzwoneczka kochana sie wreszcie pojawila witaj!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama

o kurdeeee .... my jeszcze czekamy z tym drugim ząbkiem .... moze wyjdzie za kolejne 7 miesięcy :-D:-D:-D

Do góry