reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
I tu sie mylisz kochana, włosy myję wieczorkiem i kłądę sie spać z mokrą główkąRzeczywiscie duuuuzo...
Blizniaczku,musisz przestac wlosy ukladac tylko za okno wystaw jak jedziesz autemTe "produkty" typu suszarki napewno Ci tyle naciagnely
![]()

edee24
Mama Alanka :-)
https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/intymnie-23842/dajcie mi linka ,bo mi wcieło:--
-(
proszę ;-)
KANKIYA
dzięki kochanie;-)
blizniaki2000
no i jak jestem to też cisza, a tylko pójdziemy, to zaczną sie lody, klapsy i inne;-)Nie no, co jest,ja jestem, a tu cisza
, ide poczytać może zdążę jakieś kilka stron "obrócić";-)
![]()
![]()
edee24
no i jak jestem to też cisza, a tylko pójdziemy, to zaczną sie lody, klapsy i inne;-)
Nio, cisza, że aż dziwnie

Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiem
My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac
Moze zdaze poczytac co u was

Moze zdaze poczytac co u was

reklama
edee24
Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiemMy tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac
Moze zdaze poczytac co u was![]()
Dziękuję, to były i nadal są lata ciężkiej pracy moich rodziców, praktycznie wszystko robili sami (we dwójkę) ja strasznie lubię tam przebywać, często też pomagam, a dziś np. malowałam betoniarkę