reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny moglybyscie polecic mi jakis fajny serial? :tak:
Ogladalam Prison break, pozniej przerwalam na 4 serii, obejrzelismy wszytskie sezony Lostów w 3 tygodnie:-D teraz czekamy na 6 sezon. W miedzyczasie ogladalismy na hbo "true blood" po 5 odcinku nie wytrzymalismy i sciegnelismy cala serie do konca. Teraz leci druga, wlasnie pojawil sie 9 odcinek ale jak pomysle ze teraz na kazdy mam czekac tydzien to jestem zalamana dlatego szukamy jakiegosc innego ktory mozemy od poczatku ogladac:tak:

reklama
Szeryfie ja niestety nie pomoge....A SZKODA :zawstydzona/y:

My zaraz uciekamy pranie wieszac, potem na pocze i na małe zakupki,a pozniej jeszcze dziadzio wpada....będę jak będę....hahhaha to zagadałam :-D:-)

Buziaczki:*

KAJA MARY SUPERASNA LASECZKA....oj ja widze po tych diabelskich oczkach,ze jak one by się z Mari we dwie dobrały...to kurna....NIE MA NAS domów, ulic, swiata....hahahah :-D:-D:-D:-D

Ogladalam Prison break, pozniej przerwalam na 4 serii, obejrzelismy wszytskie sezony Lostów w 3 tygodnie:-D teraz czekamy na 6 sezon. W miedzyczasie ogladalismy na hbo "true blood" po 5 odcinku nie wytrzymalismy i sciegnelismy cala serie do konca. Teraz leci druga, wlasnie pojawil sie 9 odcinek ale jak pomysle ze teraz na kazdy mam czekac tydzien to jestem zalamana dlatego szukamy jakiegosc innego ktory mozemy od poczatku ogladac:tak:
Ja oglądałam "Gotowe na wszystko" :-D

Szeryfie ja niestety nie pomoge....A SZKODA :zawstydzona/y:

My zaraz uciekamy pranie wieszac, potem na pocze i na małe zakupki,a pozniej jeszcze dziadzio wpada....będę jak będę....hahhaha to zagadałam :-D:-)

Buziaczki:*

KAJA MARY SUPERASNA LASECZKA....oj ja widze po tych diabelskich oczkach,ze jak one by się z Mari we dwie dobrały...to kurna....NIE MA NAS domów, ulic, swiata....hahahah :-D:-D:-D:-D

strach sie bac:nerd::nerd::-D
to nie obejrzalas prisona do konca:szok::szok:?my obejrzelismy juz akis czas temu ostatni odcinek i mowie Ci powala z nog:szok::-D
Mala czesto sie budzila,dokuczaly jej zebiska,a my zamiast wykorzystywac kazda minute snu,ogladalismy prisona po kilka odcinkow,do 2 w nocy:szok::-D:-D

Kajka nie kuś :-D Zostaly nam 4 odcinki. Ogladalismy tak po pare odc. ale jakos przestal nas tak wciagac.Mowisz ze tak sie konczy ? To chyba obejrze w koncu. A powiedz tylko czy zakonczenie smutne czy wesole? Nic wiecej

reklama
No nie mogę, taki upał, a Wy przy kompach cały dzień :-D I produkujecie bezlitośnie :-D

Super Pytia! Pełen profesjonalizm:) A nie chcecie nauczyciela fizyki;)???? Albo rachunkowosci?:-) :-D:-D:szok::-D

Dzięki. Ty się nie śmiej, bo z tą rachunkowością to nie jest głupi pomysł. Można to rozważyć i pomyśleć, jak to ugryźć sensownie.

kankiya - współczuję kłopotów zdrowotnych z Bianeczką. Mam nadzieję, że szybko je zażegnacie i wyjdzie do Was słoneczko. Ściskam mocno.

Agacia - gratulujemy postępów Matiemu! Zdolniacha z niego!

i mój Kubul też samotny cholibka:-(

Lilaczku, moja Hania wolna, to może ich wyswatamy ?

Cyprysiowa - ja to namiętnie oglądam wszystkie serie "Kryminalnych zagadek".

Do góry