reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja.....

Czy ja widziałam Pyciolka gdzies tam przebijającego się wśród postów czy mnie wzrok myli?????? :-D:sorry::szok:

A ja dizisja od rana zabiegana.....najpierw Kmail pojechał po nasze zaswiadczenia o zarobkach do skarbówki, potem ja leciałam do MOPS-u bo w pażdzierniku dostajemy ostatni raz rodzinne i musiałam leciec przedłuzyc...i tak troskzu pozno,ale cóż....ale jest podwyżka słuchajcie od listopada bedzie 68zł :szok::-D

Potem misiek leciał do robotki,a ja sprzatałam domek.....popoludniu przyszła kumpela która mieszka pode mną z synkiem (3 miesiece młodszy od Mari )..... naśmiałam się jak nic....Mari do niego krzyczała na poczatku przez 30 minut cosik w swoim jezyku.....piszczała, mruczała.....potem robiła Pawełkowi ajka i dawała buzi,a on całował ja po stupkach:p hahaah :-pjaja jak nic :laugh2:

Nio a tak to wszystko oki.....przeczytałam Was,ale nie bardzo pamietam co chciałam napisac....
Zyczymy zdówka wszystkim chorującym.....
I życzonka

Dla naszej przeuroczej,
najstarszej Oliwki kochanej......
i miesiąc młodszych Igorka i Gabrysi.....
mnóstwo buziaczków maluszki:*
Kana a co ty przedłużałaś z rodzinnym ?

reklama
czesc kochane:-):-):-)
mam nate...jupiiiiii:-Dgorzej z jego predkoscia:eek:no ale daje rade:cool2:

Alex okropny na maxa...cicho jest jedynie na dworze i w domku jak tylko moze robic co chce:szok::shocked2::eek:a o nockach sie juznie wypowiadam...dzisiaj 1.5 h go w nocy usypialam bo wyspany na maxa:eek:
a jak u Was kochaniutkie????????????????????????????????????????????????????????????????????????? buziakuje:-p

Witaj Kochana, tesknimy z atoba i moim zięciuniem, zaglądaj do nas...bedziemy cierpliwie czekac na Twoje pościki:tak::tak::tak:

Marzycielka a czemu Ty to tak dziwnie liczysz?Przecież tylko 1 miesiąc w roku ma 4 tygodnie.Po prostu bierzesz kalendarz i liczysz.Oliwka urodziła się w środę i pojutrze będzie miała 48 tygodni.

też mi tak wyszlo:tak::tak:

A my niedawno wrocilismy z kina, tesciowa byla z Jula - chyba bedziemy czesciej wychodzic:-D:-D:-D:-D

Teraz P walczy z Jula, zeby zasnela, a ja powoli zasypiam przy kompie, a wiec pożegnam sie DOBRANOC!!!!

Oj chyba znowu czeka mnie cięzka nocka, bo już tam słyszę jakieś upłakiwanie na górze:no: Idę do mojego cycocholika...
Dobrej nocki dziewczyny.

Ratunku!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wściekła jak osa, takie rzeczy to tylko w Polsce, macie pojęcie, że mój mąż właśnie po mamę z powrotem na lotnisko pojechał???:szok::szok::szok:samolot opóźniony 7godzin, miał wylecieć 19.40, na tablicy w Luton opóźnienie aż do 2.30, a w Warszawie mówią, że przed 6rano to oni na pewno tego lotu nie przyjmą:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:sorry, ale mama nastolatką nie jest i co?tak ma siedzieć na tym lotnisku do rana i czekać na zbawienie???nawet młody to by zmęczony był po takim czekaniu.wściekłam się więc, przebukowałam bilet na następny tydzień(na szczęście za free, bo i tak kupe kasy straciliśmy przez ten nasz kur...polski bałagan), musiałam tylko dzwonić na lotnisko, żeby mamie bagaż oddali, bo ona niestety nie mówi po angielsku, i teraz czeka moja biedulka na zięcia, aż ja z powrotem odbierze, od nas na lotnisko 1,5h drogi, masakra oni będą na jakąś 3 w nocy w domu dopiero, a ja z tych nerwów spać juz nie mogę, bo się jeszcze o nich martwię, żeby bezpiecznie dojechali:szok::wściekła/y::szok::wściekła/y:
odradzam wam wizzair:no::no::no:tylko problem w tym, że za dużego wyboru w tych liniach lotniczych to teraz nie ma, KATASTROFA!!!:wściekła/y:

Witam z rana

My już zaczeliśmy wtorek:-), młody jak zwykle pilnuje tatusia przy prysznicu:-D a ja delektuję się wolnością do 8:00 , a potem znowu słodka kula u nogi do końca dnia:-D.

Wszystkiego najlepszego Mariczko i Emilko!!:-D

reklama
tu wpiszcie sobie date urodzenia i zobaczycie w ktorym tygodniu jest dziecko
Kalendarz pierwszego roku - serwis eDziecko.pl

Mamusi dzieki Ci bardzo teraz już wiem ile ma tygodni :tak:

A my dzisiaj przed 7 wstalismy.
M. wczoraj załatwił soebie II zmianę więc teraz siedzimy razem i Oli jest w szoku, że tata w domu.
zaraz zjemy jakies śniadanie.
Aha Młodej coś się stało w nocy i wypiła ze 160 ml mleka:-)
Kupiłam jej Bebiko 3.

Kingus na razie ją obserwuje ale nie ma gorączki i z nosa już też tak bardzo nie leci.

Dziekujemy cioteczki za Życzenia dla Olci:-);-)

Do góry