reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam kochane....

Wybaczcie mi na wstepie, ze nie poczytam Was zbytnio,ale jakos nie bardzo dzisiaj mam humorek.... chyba jakas "deprecha" jesienna mnie dopadła....nigdy w cos takiego nie wiezyłam,ale chyba zaczne..... do tego chodze nerwowa i zła jak osa,ale to akurat z braku @.....normalnie przed jestem taka :wściekła/y: a teraz dwa tyg po opznieniu trzyma mnie juz tak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mocniej......

Wszystko mnie drazni i cały czas najlepiej bym wrzeszczała...taki pokój powinien byc w kazdym mieszkaniu gratis.....gdzie mozna wejsc i wrzeszczec ......

WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA NASZEGO SOLENIZANTA BARTUSIA:*:*:* duzio buziaczkow;*

Aj Duniu mam tak samo.....tylko,ze ja nawet nie mam z kim wyjśc:-:)-(..... chyba jakas poprzestawiana jestem....moje nalepsiejsze kumpele teraz za granica siedza...Ty masz chociaz Cyprysiową blisko wiec zawze mozecie sie spotkac...Nawet Ci pisała wczoraj chyba o ile doczytałas?

A ja tu sama jak palec......chyba do tatusia pojdziemy jak malutka wstanie....

My po spacerku, mały zasnął w trakcie ale musiałam z nim wracac do domu, bo mi było tak ziomno, że myslałam ze mi ręce odpadną. Małemy było cieplutko w tym spiworku, ale mamusi nie :no:.

Kanuś, dunia usniechnijcie się jutro bedzie lepiej :tak:

Duniu no wraca wraca dzisiaj :-D, tylko ciekawe o której :eek:
Kana ty to chociaż masz sąsiadke i jedną kolezankę, a ja NIKOGO tutaj nie mam :-(, nie mam z kim chodzic na spacery i do kogo na kawę, jestem skazana sama na siebie :-(

reklama
Do góry