reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

pamietacie akcje z brw i moimi meblami kuchennymi?????????
montaz mial byc ok 20 grudnia 2009r
wkoncu montazysci dotarli przed sylwestrem ale bez jednych frontów i zrypali mi blat pod oknem bo zrobili za płytki:wściekła/y:wiec odrazu to zglosilam i czekalismy na 2 montaz....byl jakies 2 tyg temu:wściekła/y:ale frajerzy nie mieli blatu,bo stwierdzili ze nie uwzglednili reklamacji:wściekła/y:poprostu dzisiaj okazalo sie ze nikt nawet nie zagladnal w projekt by to sprawdzic:no::angry:no i podczas tego 2 montazu mieli rowniez zrobic frontu,okazalo sie ze front na lodowke jest za krotki:no::wściekła/y:i nie moze byc:wściekła/y:okapu tez nie dokrecili:wściekła/y:a teraz dzwonila do mnie laska z pretensja dlaczego ja nie zaplacilam reszty kasy....za mebla (tej pozostalej czesci)skoro meble sa zrobione a to ze zaszly reklamacje to nie to samo....wiec ja jej na to ze za co ja mam placic skoro meble nigdy nie zostaly skonczone i nie ejst to zwykla reklamacja:wściekła/y:nie znaja daty kolejnego montazu bo maja problem w fabryce ale co mnie to...ja podpisalam umowe z firma a nie z fabryka:wściekła/y::wściekła/y:i nie wiem jak mam to zalatwic,bo zadac bede odszkodowaia za zwloke,nie wywiazanie sie z umowy i ogolnie za olewke:wściekła/y:wie ktoras jak zalatwic taka sprawe?szukalam we srode panstwowej inspekcji konsumenta ale znalazlam tylko odnosnie rolniczej inspekcji:angry:pomocy,jak mam ich udupic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wspolczuje.....

A probowalas u rzeznika konsunenta
UOKiK

nam kiedys kobitka bardzo dobrze doradzila i to telefonicznie co mamy zrobić z rekalamacja

Ostatnia edycja:
reklama
Wspolczuje.....

A probowalas u rzeznika konsunenta
UOKiK

nam kiedys kobitka bardzo dobrze doradzila i to telefonicznie co mamy zronić z rekalamacja
dokladnie spróbuj u rzecznika konsumenta:tak:
co do BRW to ja tez muszę zgłosić reklamację mebla zakupionego w lipcu:wściekła/y::no: ale slyszalam wlasnie ze jest to firma malo przyjazna klientowi , kuzwa jak kupilam cos w ikea przez internet i mi sie popssula czesc poszlam do odzialu w lodzi i bez paragonu mi wymienili na nową w BRW by to nie przeszlo

co do BRW to ja tez muszę zgłosić reklamację mebla zakupionego w lipcu:wściekła/y::no: ale slyszalam wlasnie ze jest to firma malo przyjazna klientowi , kuzwa jak kupilam cos w ikea przez internet i mi sie popssula czesc poszlam do odzialu w lodzi i bez paragonu mi wymienili na nową w BRW by to nie przeszlo
ja strasznie jestem niezadowolona z tej firmy:no:nie polece nikomu i zrobie im niezłą reklamę:angry:

a co sie Tygrys stało z meblem?

Reklamacja to nasze prawo, nie potrafie zrozumieć oburzenia w sklepach jak chcę cos zareklamowac oddać czy wymienić:crazy::crazy::crazy::crazy:

ja strasznie jestem niezadowolona z tej firmy:no:nie polece nikomu i zrobie im niezłą reklamę:angry:

a co sie Tygrys stało z meblem?
popsiul się:zawstydzona/y:
kuzwa jak w BRW kupisz mebel to nie mozesz go oddac mimo ze nie odpakujesz z opakowania . poprostu kupiles wiec męcz sie czlowieku jak nie trafisz. Kuzyn kupil szafki pod tv dwie i w domu zobaczyl ze kolor mu sie bedzie gryzl z podloga i futryna wiec chcial zwrocic niestety nie ma takiej mozliwosci. i teraz wystawia nowy mebel na allegro za cene oczywiscie nizsza niz zakupu zeby sie tego pozbyc.

Reklamacja to nasze prawo, nie potrafie zrozumieć oburzenia w sklepach jak chcę cos zareklamowac oddać czy wymienić:crazy::crazy::crazy::crazy:
dokladnie:confused2:

Bliźniaczku, ta wczorajsza zapiekanka to taka "zwykła" fix z Knora zapiekanka z boczkiem i cebulą :tak::tak:

Dopiero wróciliśmy z Alanem ze spaceru, a tu taka produkcja od rana :szok::szok:, ide Was poczytać :tak:

reklama
Do góry