tygrysek82
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-dna jutro mam kotleciki z piersi kurczaczka:-d:-d:-d:-d:-d uwazaj żebyś sobie zębów nie połamała jak walniesz na tą szczękę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-dna jutro mam kotleciki z piersi kurczaczka:-d:-d:-d:-d:-d uwazaj żebyś sobie zębów nie połamała jak walniesz na tą szczękę![]()
kochana to ja mam taki prblem ze stolem i krzesłami do pokojukuzwa nie moge na nic sie zdecydować:-( mielismy kupic w grudniu zeby juz na swieta byl i dupa luty jest a stolu nie mam
![]()
Za późno! Trzeba było krzyczeć!!!!
Na jutro mam kotleciki z piersi kurczaczkaUwazaj żebyś sobie zębów nie połamała jak walniesz na tą szczękę
agasta witamy!
yyyyyyyyyy a do oparcia ktorego???? do oparcia tego sztywnego czy poduch???Tygrysku z tego co kajarze to Twoj naroznik jest niski w miare...mozesz podac mi wysokosc jego od podlogi do siedzonka i od siedzonka do konca oparcia?
mezowy sie dopytuje
i jeszcze jaka jest jego glebokosc(tzn czy siedzisz tak prosto czy pupa tak sie wsuwa do konca)
do tego i tegoyyyyyyyyyy a do oparcia ktorego???? do oparcia tego sztywnego czy poduch???
dziekujema 40 cm od podłogi , 27 od siedziska do konca sztywnego oparcia. jakies 42cm to od siedziska do oparcia poduchowego. 70 cm glebokosc do sztywnego oparcia jak poloze poduchy to glebokosc ma 50 cm.a ten fragment naroznika co nie ma boku to ma ok 90 cm glebokosci![]()
kochana ja to WSZYSTKO dobrze potrafię zrobićdziekuje
niemaz usatysfakcjonowanyty to dobrze potrafisz zrobic
![]()
prawie 15.5m2, tym ze jedna strone jest na pół otwarta na przedpokój.i przez to wydaje sie być wiekszy...a Twoj?kochana ja to WSZYSTKO dobrze potrafię zrobića ile metrow ma wasz salun????