reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kochana to ja mam taki prblem ze stolem i krzesłami do pokoju :no: kuzwa nie moge na nic sie zdecydować:-( mielismy kupic w grudniu zeby juz na swieta byl i dupa luty jest a stolu nie mam:no::eek::sorry:

witaj w klubie i przybij piąte:confused2:
Za późno! Trzeba było krzyczeć!!!!

Na jutro mam kotleciki z piersi kurczaczka:-D:-D:-D:-D:-D Uwazaj żebyś sobie zębów nie połamała jak walniesz na tą szczękę:)

agasta witamy!

:szok::szok::szok::szok: o masz:-D:-D:-D

Tygrysku z tego co kajarze to Twoj naroznik jest niski w miare...mozesz podac mi wysokosc jego od podlogi do siedzonka i od siedzonka do konca oparcia?
mezowy sie dopytuje
i jeszcze jaka jest jego glebokosc(tzn czy siedzisz tak prosto czy pupa tak sie wsuwa do konca:zawstydzona/y:)

Tygrysku z tego co kajarze to Twoj naroznik jest niski w miare...mozesz podac mi wysokosc jego od podlogi do siedzonka i od siedzonka do konca oparcia?
mezowy sie dopytuje
i jeszcze jaka jest jego glebokosc(tzn czy siedzisz tak prosto czy pupa tak sie wsuwa do konca:zawstydzona/y:)
yyyyyyyyyy a do oparcia ktorego???? do oparcia tego sztywnego czy poduch???

ma 40 cm od podłogi , 27 od siedziska do konca sztywnego oparcia. jakies 42cm to od siedziska do oparcia poduchowego. 70 cm glebokosc do sztywnego oparcia jak poloze poduchy to glebokosc ma 50 cm.a ten fragment naroznika co nie ma boku to ma ok 90 cm glebokosci:eek:

ma 40 cm od podłogi , 27 od siedziska do konca sztywnego oparcia. jakies 42cm to od siedziska do oparcia poduchowego. 70 cm glebokosc do sztywnego oparcia jak poloze poduchy to glebokosc ma 50 cm.a ten fragment naroznika co nie ma boku to ma ok 90 cm glebokosci:eek:
dziekuje:-D
niemaz usatysfakcjonowany:-Dty to dobrze potrafisz zrobic:-D

cześć dziewczynki, jakoś tak szybko mi ta sobota minęła :sorry:

Bartek dostał paracetamol w czopku godzinę temu, bo jak usnął to co chwilę budził się z płaczem, jak zasnypiał to jęczał jakby z bólu przez sen :confused2: chyba te nieszczęsne zębole - bo co innego? w końcu po tym czopku śpi spokojnie.

coś jeszcze miałam pisać, ale nie pamiętam co :sorry:

reklama
Do góry