reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie. Pewnie potem nie będę już miała czasu więc już teraz

Życzę Wam wszyskim zdrowych, wesołych, pogodnych a przede wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt. I żeby te wszystkie mazurki, baby, baranki, żurki i inne wielkanocne specjały za mocno Wam w biodra i brzuszki nie poszły Wesołych Świąt moje kochane mamuśki

reklama
Hejka
Kokusiu ale "zgrabnie" te zyczenia ujęłaś :-D:-D:-D ja się oczywiście podpisuję pod nimi, tyle ze mało prawdopodobne niestety aby w biodra nie poszło, no ale coz, raz się zyje :tak::-D

Tęczowych pisanek,
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości
:-):-):-)​

Zanplo moja przestała jeść kaszki błyskawiczne więc musiałam coś wymyślić i manna była doskonałym pomysłem:)
Gdzie kupiłaś kuchnie dla Majki? Jaka to firma?

Kupiłam na allegro, zresztą jak większość rzeczy :-D. Firma CHAD VALLEY. Maja ma imieniny po świetach więc to taki prezent.

Zabieram się dzisiaj za placka, wprawdzie jedziemy do rodzicow na święta, ale obiecałam mamie, że przywioze jednego placka, żeby miała mniej do pieczenia, no i trzeba ustroić jakoś jajka. Jak zwykle idę na łatwiznę i ozdabiam je foliowa naklejką :-D. Jak Maja będzie większa to sie pobawimy w farbowanie.
Byłyśmy już na podwórku, pogoda jest cudna, Majka szaleje codziennie z psem, rzeczywiście dobrze jak dziecko ma kontakt ze zwierzakami. Miałam wcześniej wątpliwosci, ale jak widze jak Ona za nim biega i ciągle go woła, przytula, głaszcze to wiem, że była to dobra decyzja. Tylko tych dziur w ogrodzie i różach mu nie wybaczę :wściekła/y:.

kurczaczek.jpg

Cukrowy baranek ma złociste różki
Pilnuje pisanek na łączce z rzeżuszki
A gdy nikt nie patrzy, chorągiewką buja
I cichutko beczy Święte Alleluja!

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składam najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów we wszystkich dziadzinach życia

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

niechaj w ten świąteczny ranek
wśród mazurków i pisanek
wśród zapachu pięknej wiosny
każdy z was będzie radosny

wszystkim zając niech przyniesie
chwil szczęśliwych pełną kieszeń
a w dyngusa niech się zmyje
smutek co się w sercach kryje

zdrowych, pogodnych i radosnych świąt wielkanocnych
życzą patrycja, grzegorz i oluś

reklama
Zająca świrusa
Mokrego dyngusa
Smacznego jajeczka
Jasnego poranka
I z cukru baranka !!!
;))
Wesołych Świąt Kochane Mamuśki :-):-) życzy ciocia Edyta z Alankiem ;-):-):-)

Do góry