reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

cześć dziewczynki

Potrzebuje przepisa na sos do pyz, bezmięsny .
nie pamiętam, ale chyba mamusia kiedys mi podawała przepis na taki dobry !!!

PLIOSIEEE !!!!!

reklama
Witam poniedziakowo:)

Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy:) pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia:p

Poza tym u nas pieknie pieknie pieknie:) tylko sloneczko i pogoda cod miod:)

Reniu a jak u Was???? tez tak ladnie????
wiesz co bedziemy zapisywali sie na ta liste, co raz do roku jest losowanie w stanach o pobyt...nie wiem jak to sie dokladnie nazywa...:sorry2:
Madziu...zdrowka dla Juleczki:)
Blizniaczku dla Ciebie rowniez zdrowka:)

Myszko ziebie i reszte mamusiek szukajacych pracki trzymam mocko kciukasy!!!!

Kochane no i dziekuje slicznie za gratulacje!!!! aj to dopiero poczatek....teraz ta "gorsza" czesc...bardziej praktyczna....hahhahaha

uciekamy zaraz na dworek,bo tak pieknie grzeje.....odezwe sie pozniej :*:*:*
sciskamy Was:*

Witam kOCHANE......:*

Zdalam pierwsza czesc prawka:-):-) od tak pojechalam (zdenerwowana i zestresowana bo jak) poszlam zaliczylam i wyszlam....dostalam nawet test w jezyku polskim:)

Gratulacje.

A ja zła jak nie wiem co , bo Hania dopiero sie wyleczyla z przeziebienia a tu znow dzis katar:wściekła/y: tak mi jej szkoda...mam nadzieje ze sie bardziej nie rozłozy.Wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi od lekarza rodzinnego bo podejrzewa u niej anemie:-( nie wydaje mi sie...ale sprawdzic trzeba. Boje sie tylko jak oni jej ta krew pobiorą:dry:
Dobra uciekam zrobic jej inhalacje w pokoju,a potem do łózeczka:tak:

U nas pobiera się z paluszka.

Ja zaczęłam moje drogie poszukiwania pracy. Mam nadzieję, że coś do września,października znajdę :-) Pierwsze CV już wysłałam. Jankowy do przedszkola idzie więc ja do pracy - baaardzo chcę iść :-) Byle gdzie. Obym zarobiła na przedszkole i waciki :-D

Oj ja też szukam i tez byleby zarobić na przedszkole i waciki:-D

Witam poniedziakowo:)

Na wstepie : moj mis jest dzisiaj w pracy:) pierwszy dzien...przyjeli go do stolarni...na poczatek dostal 11 $ na godzine....niby Henryk mowil,ze sporo jak na poczatek,bo tutaj z regoly zaczyna sie od 8$....
Pracuje 8 godzin od 8-16....jedzie jednym autobusem co prawda z 30 minut,ale jednym bez przesiadek...i w soboty tez pracuja....
Ja pod koniec tyg zabieram sie za papiery o pobyt....czuje,ze to bedzie niezla jazda...bede musiala tez podszkolic swoj angielski,bo co z tego ze rozumiem co do mnie sie mowi jak srednio z moja odpowiedzia:p

Trzymam za was mocno kciuki :)

A moje dziecko wstało w nocy z 39 stopniami gorączki. Cały dzie stan podgorączkowy blisko 38 stopni teraz ma wyższą ale dostała Nurofen. Nie wiem o co kaman bo ani kataru ani kaszlu ani biegunki:confused:
No nic zobaczymy co dalej będzie.

Kana u nas też cieplutko po 24 stopnie ciepła hihi. My się też staramy o stały pobyt do Kanady, mamy już pracodawce , teraz tylko papiery złożyć, reszte napisze w:elvis:

Ostatnia edycja:
Witam z kawką :-)

Marzycielko zdrówka dla Oli, może jakiś ząbek?

Au nas znowu przeziębienie i smarki po pas. I mam nadzieję, że szybko to podleczę...

Witajcie słonecznie:)
u nas lato:)
bosko upalnie:)hahhaha:)

Kana i Reniu trzymam kciuki !!!!

a chorowitkom zdrowka!!!
ps zapominajko a czy wy ostatnio jakos nie byliscie chorzy????

witajcie....

u nas też upalnie aż żyć się chce jak słoneczko tak przypieka....

my powoli szykujemy się na wakacje, mam nadzieje ze tam pogoda dopisze nam:-D:-D:-D bo teraz to nic pewnego

Kana, Renia trzymam kciuki za pobyt....

Marzycielka jak Oli???

a wszystkim chorowitkom zdróweczka...
my obroniliśmy się...tfu tfu nie zapeszając....

reklama
Do góry