tygrysek82
Fanka BB :)
kurcze mam troche daleko do lidla
ale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja mam lidl bliziutko, no ale na moim osiedlu prawdziwy baby boom i mamuski wszytsko wykupuja w lidlu:-) ze juz nic dla mnie nie zostaje:-)kurcze mam troche daleko do lidlaale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
![]()
kurcze mam troche daleko do lidlaale mam nadzieje ze tesciowa jakies cudenka Filipkowi tam kupi
![]()
a ja mam lidl bliziutko, no ale na moim osiedlu prawdziwy baby boom i mamuski wszytsko wykupuja w lidlu:-) ze juz nic dla mnie nie zostaje:-)
:-tygrysku, ale to chyba byla wyprzedaż tylko u nas,a le skoro organizują tu cos takiego, to warto zapytać w inny Lidlu :-)
Madziu bardzo dziękuję, że pamiętałaś o mojej poszewce
Będę musiała czekać na nową kolekcje może jeszcze pojawią się jakieś turkusy.
A książkę już zapisałam w zakładkachi obejrzę przy najbliżej okazji w księgarni!!
już widziałam że ma mnóstwo apetycznych zdjęć a ja to UWIELBIAM hahah
głodniejsza wtedy się robię
dziś pizza na obiad ale taka mocno pomidorowo serowaps czy w tej książce jest jakis fajny przepis na ciasto????
Mój mąż mówi, że to już choroba.... A wieczorem poszłam jeszcze do Lidla i udało mi się kupić spodenki dżinsowe bermudy dla Olka za całe 2 zł![]()
Puławy niedaleko Lublina i czasami bywamy, więc jak będę miała okazję to zapytam o poszewkę
jestem fanką ich wody grejpfrutowej saguaro![]()
i jaaaaaaa lubieja lubie jak wchodze do biedronki albo do lidla chodzic po tych pierdółkach przemysłowo-odzieżowo-majsterkowych itp zawsze musze obejsc ten fragment sklepu hahah
Mamusiu to trzeba juz raniutko w kolejce sie ustawiac zanim otworzą sklep
:--(
no wiesz raniutko to ja spie:-)