reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
uuu u mnie dużo zmian. Hmmm tak naprawde to cale zycie mi się zmieniło. Rozwodzę sie między innymi ale to długa historia i nie na otwarte. Kiedys Wam opowiem.

:szok::szok::szok::szok: Ty, się rozwodzisz ??? :-( a mnie się "wydawało", że Wam się z Adrianem (o ile dobrze pamiętam) świetnie układało :-:)-(

No żyje żyje. To nie jest tak że zapomniałam, nie wchodziłam jakiś czas, później nie wiedzialam o co tu chodzi już wcale a do tego życie mi nie pozwalało siedzieć i nadrabiać. A ukladalo ehhh, cięzki temat...

Bo ciebie kochana ciężko będzie dogonić w ogóle.
Smutne to wieści, że ci się posypało...
A zawodowo chociaż udało się rozhulać firmę?

Oj Madziu Wy to macie super w tym Lublinie:( dlaczego My tak blisko siebie nie mieszkamy co kobitki???

no wlasnie dlaczego...ale i tak zapraszam!!!!

Dzień dobry po latach :zawstydzona/y:

witaj...przykro że tak Wam się zyciu pokielbasiło...

Dziewczyny ale trzeba przyznac że choć tyle czasu mnie nie bylo to z ilością postów i tak jesteście daleko za mną :-D

kto jest ten jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madzienka to z kim ty piszesz?Sama do siebie że ty tyle a one tak malo? :) Później napiszę, idę trochę posiedzieć z moim .... hmmm ;-)

reklama
Do góry