reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Vive co się odwlecze...
A swoją drogą ja sporo jeżdżę pociągami i najczęściej jest w nich cieplutko...

Bardzo się cieszę, że udało ci się mieszkanko sprzedać.

No włąśnie Zapominajko jest za cieplutko i wystarczyło, że później wyszłam na lekki mróz... Poza tym jak tak mocno grzeją, to ja mam od razu zatkany nos.

Witam sie z kawka:tak:

Anoli tak myslalam, ze 84 w nicku to Twoj rocznik;-) Jeszcze gowniara jestes, ale masz racej czas leci i nie ma na co czekac i odkladac na pozniej.

Kanikya i Vive 3mam kciuki za rozmowe:tak:

Vive super, ze udalo sie sprzedac mieszkanko;-) Co do mowienia to Cie pociesze nie jestes sama. Moj Fifi tez nie mowi tyle ile powinien 3-latek i chyba w koncu wybiore sie z nim do logopedy, choc wydaje mi sie, ze to tylko i wylacznie kwestia jego lenistwa, bo co chce to powie. I tez mam wrazenie, ze Zuzia zacznie mowic szybciej niz on, bo jest bardzo kumata, mnostwo rzeczy rozumie i duzo mowi jak na swoj wiek:tak:

asiulkaa-to dokładnie jak mój Olek-on też mówi to co chce i wszystko powtarza, ale nie za barzdo umie budować zdania. Byłam dziś z chłopcami na szczepieniu przeciwko ospie i konsultowałam to z pediatrą-mówiła, żeby się przejść do logopedy.

Dziękuję Wam kochane za trzymanie kciuków-rozmowa była bardzo krótka, ale czuję że nic z tego nie będzie-może i dobrze, bo okazało się, że praca jest dwuzmianowa i czasami także w soboty.

reklama
Do góry