reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dobry wieczór.

Witam z kawka

My dzis od 6-tej na nogach:-ptak sobie razem dziewczyny wstały:sorry:.
O 9-tej mialam juz obiad zrobiony i posprzatane, a teraz sie troszku nudze.

Zapomnialam sie pochwalic ze Zuzia kilka dni temu postawila pierwsze 3 samodzielne kroczki:-):-):-).

Tygrys przyznaj sie ile zjadłas pąków ze tak się załatwiłas:-D;-).

Zapominajko ale go trzyma , a co lekarz na to?

Vive buziaki dla solenizanta i udanej imrezki:-):tak:

Gratulacje dla Zuzi :-) Widzę, że nasze pociechy zaczęły chodzić w tym samym wieku-dosłownie. Maks postawił pierwsze kroczki trzy dni przed skończeniem 11 miesiąca. Teraz juz nawet biega. I dzisiaj zaliczyliśmy groźny upadek-Maks szedł i przewrócił się z klockiem w buzi. Klocek wbił mu się głęboko w podniebienie i ma tam teraz krwiaka-normalnie przeraża mnie to moje dziecko i jego "wypadki".

Tygrys uuuuu chyba jakiegoś wirusa mieliście....mam nadzieje że dzisiaj bedzie już lepiej...
a jak Fifi??

Zapominajka a Iggy dalej wymiotuje??

Anoli brawo dla malutkiej!!!!

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

dziewczyny szczepiłyscie maluchy na ospe.....

nie wiem czy wiecie że teraz jest program darmowych szczepien przeciwko ospie dla przedszkolaków i dzieci chodzacych do złobkow....

u nas ospa w przedszkolu przeszła ale Jula nie złapała jej i rozważam zaszczepienie...wszyscy dookoła doradzaja nam szczepić...w szczególności jeśli planujemy kolejne dziecko

Madzienko-ja szczepiłam. Najpierw był plam, żeby Olka zaszczepić zaraz po urodzeniu Mkas, ale pediatra poradziła, żeby poczekać i zaszczepić ich obu jednocześnie, bo było ryzyko,że po szczepieniu Olek mógłby zarazić małego Maksa ospą. I dlatego ja zaszczepiłam ich pod koniec stycznia i płaciłam 240 zł za jedną szczepionkę :szok: Mam nadzieję, że te darmowe szczepienia nie są limitowane, to może uda mi się załatwić zaświadczenia ze żłobka.

Widzę, że dużo ostatnio chorowitków-zdrówka dla tych dużych i małych :tak:

A ja juto idę na studia i wracam do domu o 17:30, a gości mamy od 16:30. Pierwszy raz będę na imprezie u siebie w domu, na której poczuję się jak gość, bo nic nie muszę robić :-p

reklama
Vive i od nas buziaczek urodzinowy dla Tygryska

cars-happy-birthday.jpg

Witajcie....my już w domu po zabawie choinkowej....i czwarta paczka w domu więc zapas słodyczy chyba na rok mamy
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

imprezka udana, poplotkowałam z koleżankami a Jula poszalała dzisiaj w stroju króliczka....

wczoraj nas zasypało więc dzisiaj obowiązkowo sanki...Jula i P zaliczyli już górkę a ja sprzątanko a jak Wam mija sobota??

Witam w sobotni wieczorek
Teraz dopiero zobaczyłam, że Vive Maksiu jest z tego samego dnia co moi chłopacy. Ślemy buziaki i życzymy dużo, duzo zdrówka.

My po imprezie młodzieżowej, jutro imprezka dla rodzinki, dzisiaj padam, a miałam jeszcze cos szykowac, trudno wezme sie jutro od rana:sorry2:

Aniu, nie smuc się, niedługo będziecie razem.

Zapominajko, szkoda ze tej kamerki nie zamontowałaś.

Madzienko, fajnie, ze u Was ciagle jakieś bale, zazdraszczamy.

Tygrysku, fajny taki współczujący synuś:-D, zaciesza jak mamusia pawie puszcza

Witajcie, jak tam głowy bolą po ostatkach....

Zapominajka jak się masz???i jak Iguś??

Myszqa gdzie jesteś, śmigasz już nowym autkiem??nic nie chwalisz się:rolleyes2:

Dzien dobry kochane....albo raczej dobry wieczor :)
My wlasnie jestesmy po obiadku i teraz mamy relaks przy tv... To zbaczy kto ma ten ma, bo Mari wybierala repertuar...i ogladamy kubusia i hefalumpy po raz 1000 juz zreszta chyba :/
Pogoda u nas w miare, ale troszke mrozi... Poza tym jakos do przodu... Mam nadzieje ze marzec bedzie juz dla nas miesiacem tylko pozytywnych zmian:)

Zdrowka dla chorowitkow:)

Dzień dobry, wstawać spiochy!!1ja juz w pracy...witam się z kubaskiem kawki

Kanus trzymamy kciuki żeby marzec był miesiącem pozytywnych zmian

Witam i ja

Kanuś ja również życzę wam , aby było juz tylko lepiej:tak:
Blizniaczku sto latek dla solenizantów;-)
Vive 100 lat dla Maksia, maluch przyprawi mamusię o zawał serca jak tak dalej pójdzie:-D

ja dzisiaj sama i nie wiem jak to zniosę:zawstydzona/y:w tamtym tygodniu zostawilam Biankę w domu, aby nie bylo mi smutno i żebym sie sama nie dobijała myslami a dzisiaj... nic mi się nie chce, cały czar prysł i moja energia sprzed tygodnia.. masakra jakaś:zawstydzona/y:

reklama
Do góry