reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wstawac, wstawac, co to za spanie:-D?

Ja dzisiaj obolała, w miejscu jakkolwiek dziwnym bo nie uzywanym od dwoch miesiecy...
A innymi slowy, czuje sie jakbym uprawiala sex przez cztery noce i dni:-/..cisnie tak jakos. I boli:confused:

reklama
Kaja nie krzycz głowa mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:zawstydzona/y: ps a moze cos w nocy w trakcie snu robiłaś:-p:sorry:
Vive zazdroszcze tego kindleja:tak: chociaz wole ksiazki w wersji papierowej ale na wyjazd czy do komunikacji miejskiej do torebki w sam raz.
Agacia no i coz ci pozostalo tylko kupic tego kota. Ja wczoraj bylam w tesco po kolejke drewnianą i pociągi z wagonami. patrzylam na rozne gry planszowe jeszcze ale nic mnie nie urzekło ....chcialam tez zobaczyc posterunek policji z lego ale nie bylo....
Reniu ale dzialasz szybko hahah a powiedz mi (pewnie juz nam pisalas ale ja nie pamietam) dlaczego i jak znalazłaś się tam za wielką wodą i ile to już lat...

u nas strasznie pada , wieje ...z domu lepiej nie wychodzić.

musialam sie nagimnastykowac zeby dziecko nie zobaczylo co robie...:confused2: ale zobaczyl zdjecie na komputerze i mowi ale sliczna ciuchcia:confused2:

powiem ci ze kolejka troche tandetnie jest wykonana tzn ma te wszystkie dodatki drzewka ludziki , mostki sa z plastkiku...mamy 2 stare zestawy i one sa całe drewniane i widać ze ładniejsze ale no cóż cena niska to i troche wiecej tandety....:) to zdjecie pierwsze na białym stoliku to właśnie dla porównania te nasze poprzednie całe drewniane.
ale te osobno do kupienia ciuchcie i wagony juz sa cale drewanien kupilam mu jeden taki pocoag pasazerski z ciuchcia i musze chyba jeszcze dokupic byly takie dwwa duze wagony pasazerskie .

Załączniki

• P1120900.jpg
    P1120900.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
  • P1120902.jpg
    P1120902.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 30
  • P1120903.jpg
    P1120903.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 28
  • P1120905.jpg
    P1120905.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 28
Ty sie tak Tygrys nie gimnastykuj bo zakwasów dostaniesz:p:D...
A ja dzwonilam do gina i kazal mi lezc po poludniu ,bo cos gada ze moze sie szyjka skraca..
A tam napewno sie nic nie dzieje i tylko mnie ciagaja jak zwykle:confused:

reklama
Do góry