reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrys to już ty oceń, choć bez prześwietlenia się może nie obejść. Bo czaszke jak inaczej sprawdzą.

Moja pralka nie pika, a zmywarkę mam nadzieję mieć niepikającą.

reklama
Kaja- to nie ma zostawiania naczyń w zmywarce albo ciuchów w pralce na noc. Chociaż fajne że ciche przy działaniu, bo u mnie czasem jak pralka szaleje to się boję że z łazienki wyskoczy- wiem wiem trzeba będzie niedługo coś z nią zrobić...
A Ikea fajna, tylko u nas to wyprawa na pół dnia a czasem by się chciało coś zamówić czego się np. zapomniało ostatnim razem a nie ma opcji niestety zamówień przez internet w Pl.

nie na noc, na chwile posiedzenia i odpoczecia sobie:-D

A dla mnie to wybawienie, jeszcze nigdy dzieki temu nie przypalilam nic w piekarniku i przez pol dnia nie trzymam mleka w mikrofali ( tak podgrzewam w niej mleko:sorry2:) moja pralka niestety jest pozbawiona jakichkolwiek dzwiekow i czesto pranie zanim zorientuje sie ze sie skonczylo porzadnie się w niej wylezy.....

dzis moje male kochanie idac przewrocilo sie i całym ciężarem upadło uderzajac skronią w sciane ...w zyciu takiego krwistego guza nie mial...strasznie plakal ...niby jest ok ale go obserwuje i nie wiem czy jechac niech go lekarz obejrzy.....

oj, bidul jeden..ze swojego doswiadczenia wiem, ze oni sa gumowi, Marysia siedziala ostatnio na oparciu kanapy i po milionowym zejdz...spadla sobie, ale takiego fikola wykrecila, ze mi serce stanelo..
wstala, otrzepnela sie i poszla dalej
kciuki, zeby nic fifowi nie bylo

o nie nie ja jeszcze nie chcę...lubię mój brzuszek i mógłby ze mną zostać jeszcze ze dwa tygodnie oczywiście z zawartością bo bez niej to pewnie dłużej mi potowarzyszy....:zawstydzona/y:

ja w ciąży szczególnie w II trymestrze mogłabym chodzić dłuzej:-D:-Dchyba za szybko mi ta zleciała.....

Kajka ja mam tak upierdliwą pralkę i kuchenkę...pipczy i pipczy aż do niej wstanę...a zmywarka milczy:tak:

Anuska znam i zbieram podpisy w przedszkolu i po wszystkich znajomych w okolicy...

Zanplo mam taką nadzieje, aczkolwiek wiele może zależeć od mojej pani doktor...

Tygrysku dobrze że wyszedł krwiak na wierzch...ale ja sprawdziłabym bo to głowa....

Ostatnia edycja:
hEJKA KOBITKI:)

U NAS nie ma co prawda tak duzo sniegu jak w Polandi, ale za to mrozi i to fest:p dzisiaj w nocy mielismy -25 o odczuwalnej nie chce nawet pisac ,bo przez waitr ciagle tutaj wiejsacy i wilgotnosc zawsze tak najmniej z 5-10 trzeba doliczyc.... a teraz mamy -15 na termometrze... az nie chce sie z domu wychodzic.....

Kamil mowil ,ze jak wczoraj wychodzil do pracy o 5 rano to ludzie wygladali jak eskimosi.....tylko oczka wystawaly cala resza pozwijana jak sie da i czym sie da:p

A ja ogarnelam domek, odkurzanie, kurze, myscie podlog i teraz tylko czekam az wyschna, uciekam szybciutko do najblizszego sklepu po jakies ciacha i czekam na mame.... wpada na pogaduchy i odebrac laurki na dzien babci i dziadka:))))

Kochane co do Ikei tez sie pisze....u nas tez ogromny sklep z ogromna iloscia rzeczy, ktroe mi sie podobaja....ah i te hot dogi.....nawet mi nie wspominajcie......i ciasteczka synamonowe......:rofl2::-p

Madziu
trzymam kciuki za jutro:) ale Ci zazdroszcze ,ze jeszcze troszke i bedziesz miala mala obok siebie;))) A powiem Ci jeszcze,ze Mari sie uparla na Lenke.... tak jej sie spodobalo to imie ,ze tak bedzie sie nazywala jej siostra i juz......zero dyskusji;/

Agaciu jeszcze raz zdroweczka:***** a balaganem sie nie martw nawet jak go masz, ja mam tylko dwa pokoje, kuchnie i lazienke a czasami mam wrazenie ,ze tajfun systematycznie przechodzi przez moje mieszkanko.....

Co do piszczacych urzadzen u mnie nic nie piszczy....mikrofali, zmywarki i pralki nie mam....a kuchenka nie piszczy na szczescie....ale za to niejednokrotnie zapomnialam o praniu zostawionym w pralni i sie kisilo....to samo w suszarce....

Tygrysku
jejku masakra....jak ja nie cierpie takich wypadkow.... jakbym byla w Polsce to moze bym tez to sprawdzila ,ale tak jak pisze Madzia najwazniejsze,ze krwiak wyszedl na zewnatrz!!! tulaski dla poszkodowanego i dla Ciebie;*

Kana u nas też zimnica. Ja przy takich mrozach nawet z domu nie wychodzę, bo mi to absolutnie żadnej przyjemności nie daje. Tylko tyle co po zakupy :-D

No i czekam na wiosne....

reklama
Cześć laseczki.

Właśnie wróciłam od lekarza, płuca na szczęście czyste, ale mam ostrą infekcję dróg moczowych-stąd ta krew. Dostałam kolejny lek, który też mi wyjałowi organizm, bo ma działanie jak antybiotyk.

Powiem Wam, że jestem z siebie dumna, że w taką pogodę radzę sobie z samochodem. Zaparłam się i jeżdżę :-D I jak przejeżdżę tę zimę bez stłuczki to chyba będę mistrzem :-D

Tygrysku-ja bym się przeszła do lekarza. Maks też miał prześwietlenie głowy, jak uderzył latem w ławkę i miał wielkiego krwiaka na głowie. Oczywiście prześwietlenie zrobili mu na MOJĄ wyraźną prośbę.

Madzienko-trzymam kciuki :) Ja też uwielbiałam swój brzuszek :-D

Do góry