Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... a ja dopiero wizytę mam 24 maja buuuu, także dopiero wtedy usłyszę serduszko, szkoda że tyle musze czekać. To bedzie moja druga wizyta.
, ja mam jakies obawy jak na razie, ale może bezpodstawnie

Jeśli chodzi o seks to zdecydowanie rzadziej ale to nie ze względu na obawy tylko po prostu ja idę spać już o 21, więc jakoś z mężem nie możemy się zgrać, ale jak tylko mam troszkę sił to możemy szalećPytanie prosto z mostu.... seksicie się?, ja mam jakies obawy jak na razie, ale może bezpodstawnie
Jakie planujecie wakacje? u nas nad morzem czy może gdzieś dalej samolotem i kiedy?
Bo my myślimy o Turcji, wylot gdzieś w połowie czerwca lub poczatek lipca więc już drugi trymestr więc chyba latać można o ile lekarz nie bedzie miał przeciwskazań![]()

Właśnie skończyłaś 6 tydz. więc powinnaś czytać 7. Takie jest moje zdanie, bo teraz jesteś w 7tyg.powiedzcie mi jeszcze jak to jest bo juz nie pamiętam, jak się liczy te tygodnie odnośnie tego co pokazuje suwaczek. Czy to tak że dziś 6 tygodni - to sa to skończone 6 tygodni od ostatniej OM no bo tak wychodzi mi wedłóg kalendarza, i zaczyna się dziś 7 tydzień czy jak? jak bym chciała poczytać w kalendarzu ciązy to czytam o 6 tygodniu czy 7???
może raz na tydzień albo niekiedy i raz na dwa tygodnie
To ostatnia rzecz o jakiej myślę... nie dlatego, że mamy jakies obawy. Ale po powrocie z pracy mówię mężowi od razu "nawet na mnie nie patrz" i idę spać
OBYYY w 2 trymestrze mi się bardziej chciało 

Pytanie prosto z mostu.... seksicie się?, ja mam jakies obawy jak na razie, ale może bezpodstawnie
Jakie planujecie wakacje? u nas nad morzem czy może gdzieś dalej samolotem i kiedy?
Bo my myślimy o Turcji, wylot gdzieś w połowie czerwca lub poczatek lipca więc już drugi trymestr więc chyba latać można o ile lekarz nie bedzie miał przeciwskazań![]()