hej dziąłszki
bodzinka dziekuje ci za ten post kilka dniw czesniej :*
asia kiedys wlasnie wierzylam ze to antosw raca z powrotem ale teraz nie wiem.. wydaje mi sie ze to jest jasiu j ego braciszek i ze antos jest na gorze i czuwa nad nim... i chyba tak mi sie lepiej mysli z reszta samo jakos takie myslenie przyszlo. w ogole antos mial sie urodzic w marcu a ja zaszlam w ciaze w marcu hehe

moze i to o czyms swiadczy

nie wiem nie zaglebiam sie
cwietka ja rodzilam akurat 6 godzin ale mnie na porodowke zawiezli jak mialam 9cm rozwarcia bo dopiero wtedy zaczelo mnie cmic w dole brzucha co jakis czas. teraz tez bym chciala zeby dopiero mnie bolalo przy 9cm hehe

ale np moja kuzynka rodzila tzn miala bolesne skurcze 10 h bbrrr nie wyobrarzam sobie bo bym zdechla chyba bbrrr
tunia czop sluzowy to taka galaretka przezroczysta moj np byl o lekkim zabarwieniu krwi z takim skrzepem a w poprzedniej ciazy to w ogole nie zauwazylam kiedy odlecial
ahh jak fajnie takie krotki tydzien od wtorku zaczety

i niedlug o sobota znow i zaczne 35 tc jupiii

w ogole wczoraj ogladalam pampersy jak pakowalam do torby i poprostu nie mialam pojecia ze one sa takie malenkie cieniutkie hehe

ze dzidzius taka pupcie malenka bedzie mial hehe

a moj maz zaczal przezywac ze on sie strasznie bedzie bal jaska wziac na rece bo bedzie taki malenki :0)
a pytanko mam: tez wasz dzidzior zaczal sie mnie ruszac?? tzn chodzi mi o to ze kiedys faza aktywnosci malucha mojego trwala o wiele dluzej a teraz ie porusza i cisza... oczywiscie licze ruchy i w fazie aktywnej ma wiecej niz 10 ruchow i to w 15 minutach np. , ale jakos tak wczesniej wiecej sie ruszal. czy to normalne bo ma coraz mniej miejsca ?? tak sobie tlumacze bo nie chce znow panikowac.