Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciażeJa ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje
Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..
Trzymam za Ciebie kciuki cały czas i wiem, że nadzieja jest do samego końca.Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciażeJa ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje
Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..
Teściu mnie strasznie wkurzył, bo mieli napalone w mieszkaniu i nawet nie wywietrzyli jak przyjechała ciężarna i 6 letnie dziecko

. Kolejna sprawa to ich nocne palenie w pokoju obok gdzie cały dym leciał do nas no i tak prawie nie mogłam spac a rano budziłam się ze smakiem fajek w buzi

no i powiedziałam mężowi, że wracamy do domu.
ale niestety takie maleństwa brały, że masakra.

Moja mama pyta: "to ile tata ma lat, że tak się cieszy?" A dziewczyna na to " 38!".