• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Kciuki za Wiolcię mam nadzieję, że przepowiedni położnej się nie sprawdzą.
Ja to już powoli zaczynam chyba wariować, przespałam się godzinkę, zmierzyłam ciśnienie (takie moje hobby ostatnimi czasy:-)) no i wyszło 140 zmierzyłam jeszcze raz i znów 140. Teraz leżę i czekam pewnie zaraz znów wróci do normalności i będzie 120. Ja chyba zwariuję, ale tak to już jest jak w 1 ciąży miało się jakąś chorobę to w 2 się schizuje.

reklama
joamar ja dziś miałam w szpitalu 137/89 i nic nie mówiły....ale masz prawo się martwić, w końcu przechodziłaś zatrucie ciążowe, choć nie świadczy to o tym ze i teraz tak będzie, a może ty nakręcasz swoje ciśnienie myśleniem o tym że jest za wysokie i stresami z tym związanymi?

joamar- ale z drugiej strony zobacz już jesteś jedną nogą w 9 miesiącu , Julcia tez przedterminowa i całkiem na zdrowiutką dziewczynkę wygląda.. więc nawet jak nie daj boże to zatrucie wiesz że wszystko będzie dobrze- po prostu wcześniej przytulisz Madzię :) No i mąz lada chwila przybędzie ! będzie dobrze.

hejcz nie wiem o czym świadczy - ale ja na pewno zazdroszczę! :D

Ostatnia edycja:
joamarja w pierwszej ciąży też miałam zatrucie i teraz też mnie trochę martwi opuchlizna, chociaż wydaje mi się, że pod koniec ciąży puchnięcie to rzecz normalna... robiłaś badanie moczu?

mamolka a nie wiesz może czy podali wiolci oxy?

właśnie salomii chyba powinna już wrócić...

Mamolka Tunia wczoraj pisała do mnie,wszystko u niej oki,załatwiła sobie skierowanie na cc od okulisty,bo wczoraj była. Pisałam zresztą wczoraj. Padł jej internet wczoraj,może jeszcze dziś też coś z netem:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry