reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Renczysia przepraszam a jakby mu wyszły za wczesnie to co???? Wyrwac??? Ja bym się chyba teściowej tak zapytała :-D:-D:-D:-D:-DBo ja nie kaman..A jak sie dzieci rodza z zębami?? Mój M dostał jakos na 3 miesiąc chyba...Jak czytam o Waszych to moją powinnam na rękach nosic choc swoje za uszami ma ;-)
no dobra to ju dorzuce dwie pierwsze robił mi Pan Mąż ostatnie specjalnie dla Hejcz :-)
dsc06624a.jpg

By bodzinka at 2011-07-03
dsc06625a.jpg

dsc06628mr.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzinka - super!! ależ jesteś fotogeniczna:tak: i zazdroszczę Ci ślicznej cery!!!

a u mnie niestety nie za dobrze:no: znowu ciśnienie, zupełnie niespodziewanie, naprawdę nic nie czułam, że coś się dzieje, a zmierzyłam, bo rozmowa zeszła na temat bardzo niskiego ciśnienia bratowej - to zaproponowałam jej, żeby sobie zmierzyła i przy okazji sama tez zmierzyłam:-( kuuurczę, bardzo wysokie:crazy: szybko wzięłam tabletkę pod języki. A jakby tego było mało, to oczywiście co mnie boli??? ząb:wściekła/y: a wizyta dopiero 20 lipca.
Mąż kochany dzieciaki zabrał, żebym poleżała i odpoczęła.Na szczęście czuję się już lepiej.

Bodzia nie narzekam na teściową aż tak bardzo bo gorsza mi się mogła trafić,ale czasami jak coś palnie to wymiękam hiihihih

Piękny kolorek i super fryzurka,bosko wyglądasz :-)

Asjaa jejku uważaj na siebie kochana z tym ciśnieniem..Powinnaśc je c dziennie mierzyć..Jej :-(
Dzięki :-) Cera po mamusi..Cięgle zapominam ja kremikować ;-)
Pogoda do doooopy, moje samopoczucie też....
Elena może sobie i pluje szkoda tylko, ze tego nie okazuje....
Renczysia to Ty tak jak ja..Ogólnie tesciowa oki ale jak palnie ;-) Tylko, że ja juz sie nie pieszcze i mówie i czasem ona sama az się śmieje z tego co powiedziala :-p

Ostatnia edycja:
Elena może sobie i pluje szkoda tylko, ze tego nie okazuje....

Podejrzewam, że długo nie wytrzyma.

Co do teściówek. Moja też była bardzo fajna dopóki nie urodziłam. Na szczęście na dystans ją wzięłam, bo mnie denerwowała. Ona ręką wyciera buzie dla mojego syna, gdy ten się zaślini. Przecież to nawet nie higieniczne. Wiec jej wręcz co chwila daję chusteczki, ale jak nie ma pod ręką to jemu do kur****** nędzy wyciera ręka. Już nie mogę tego znieść, i niedlugo jej powiem, zeby korzystała z chusteczek.
Smile, czyżby Twój mąż to mamisynek skoro nie trzyma Twojej strony??? Niestety ojciec mojego dziecka jest nim i nie mogę na niego liczyć, zeby swoja matke przywołał do porzadku. Nie pamiętam, czy pisałam, ze ona zaglądala jak ja karmiłam. Szlak mnie trafiał, bo jak drzemalam, a synek jadl to potrafila stać i się gapić, a wiadomo, że odkryta bylam, albo nawet zakryłam sie tylko z drugiej strony było odkryte to i tak wlazla tak po cichu, że nawet nie słyszałam. Powiedziałam dla niego, żeby jej coś powiedzial to usłyszałam: "przestan, to jest jego babcia..." Wkoncu jak zaglądała do pokoju to bardzo się nakrywałam, az zapytała czemu tak to odpowiedziałam jej lekko chamskim tonem, że nie chce, żeby ktoś patrzył jak karmie, bo tego nie lubie. To powiedziała, że więcej nie będzie. Jak se o niej myślę to sie we mnie gotuje. I tak jej czasem zwracam uwagę, bo nie podoba mi sie, ze łaskocze mojego syna w stopy.

He he, widzę, że w większości kobitki dostają uczulenia na teściowe po urodzeniu dziecka. Ja też dostałam tego uczulenia po urodzeniu Mateusza, no i trzyma ono do teraz, tylko już w słabszej formie muszę przyznać niż na początku.
Mnie teściowa najbardziej drażni jak całuje mi dziecko po twarzy:wściekła/y:. Najpierw popija piwko, zapali papierosa a potem taka śmierdząca do dziecka mi podchodzi:wściekła/y::angry:.

ooo jesli mowa o tesciowych to tak ja tez na swoja jestem cieta :] wnewia mnie jak go na rece bierze ona jest taka gruba ze masakra i wyobrazcie sobie jak go nosi to dziecku niewygodnie i marudzi a ona go jeszcze podrzuca tak i spiew ja pier... jak ja to widze to sie we mnie gotuje!!! dziecko nawet prosto nie siedzi czy tam lezy.... agggrr agresor az mis ie wlaczyl jak o tym pomyslalam ... no juz nie wspomne jak wiadomo chce wychowywac po swojemu i poucza a to a tamto wnerwiaja mnie uwagi jej ... dobra juz nie pisze o niejbo mi cisnienie skacze :p :)

bodzia
jakie piekne foty i cudna fryzura!!!!! ahh jak ja uwielbialam miec krotkie wlosy a teraz to o ... :( cudownie i ślicznie wyglądasz i schudłaś pieknie co nie ? :) ale fryz bombowy !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Teściówka nie całuje synka, ale moja matka tak, i choć nie pije, ani nie pali to mnie to też drażni. Ale ona tak kocha wnuczka. Jak waracam jej uwagę za cos tam to patrzy na mnie dziwnie, jakbym z kosmosu była. Ostatnio moja matka nawet zdziwiła sie, ze czemu nikt nie może wchodzic do łazienki jak myje synka, bo to dziecko, wiec mówię, ze nawet dziecko ma prawo do intymności.

Do góry